Snake Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 gelmedi beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Yabancı MMO forumlarında Çin'deki OB'ye katılanların yorumlarına göre oyun fail olmaya müsait. Optimizasyon sorunu varmış. Kamera açısına 10-15 kişi girince fps yerlerde sürünüyormuş. Oyun epey problemli gözüküyor. Birisi oyuna giremediği için format atmış ve sonrasında çözülüp oynadıktan sonraki yorumu; "and this game sucks , it's a waste of time for me to fuking messed up my windows in order just to play this doomed game " Ayrıca Vampire sınıfı acayip emomsu olmuş. :( Zaten oyunun P2W(Pay to win) olacağını tahmin etmek pek de zor değil. Allods'un hali ortada. Oynamaya cesaret eden yok :P Edit: Vampire'den bir resim http://img403.imageshack.us/img403/2919/20101023185030.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 eu firmasının yaptığı beta karaktersizliği yüzünden ....... betasını. hayatta denemem oynamamda umarımda fail olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 emo vampire sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çok iyi ya: D emo vampir sdghasdhf :D grafikler metin 2 nin 1920 ye 1280 hali gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 arkadaki kulenin (ağaçta olabilir belki) ay'ın içine girmesi süfeee xdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kuleden ziyade soldaki havada asılı duran şeylere benziyor sanki daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Oyun fazla kasmasın diye düşük ayarlarda çalıştırılıncaki hali; http://img191.imageshack.us/img191/3429/freeram.png Bir PW oyunu daha, Avrupa'ya çıkmadan fail çizgisine ulaştı benim gönlümde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Damncore said: arkadaki kulenin (ağaçta olabilir belki) ay'ın içine girmesi süfeee xdd ucan bir sey o yahu, ev kalemsi kucuk bir kule gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 daoc oynuyorum grafikleri daha iyi yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 login ekrani supermis, gerisini goremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 oynadim lvl 33 mu ne oldum kapattim. bi daha da pw oyununa el surmemek lazimmis onu ogrendim. oyun direk battle of immortals. iste bi kac eklenti ve izometrik yerine tps kamera haric hersey ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 gel ultimaya sen de inno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ya arada goruyorum redditte uo'yu da daha sonra bakarim diyorum. lan 2 ay olmus ben hala sonra bakarim diyorum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Oyunun türkiye serverı geldi. nisan 10 unda kapalı betası başladı ve 16 sında son bulacak. http://fw.tr.perfectworld.eu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Açık Beta başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 post kasıyor diyecem ama 25k postu olmuş daha ne kasacak belki bunu diyerekde ben kasıyor oluyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 post kasıp kasmamak üzerine forum algısı mı olurmuş, ufkunu genişlet biraz cahil cüheyla kafayla nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hmm kasıyon ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar