Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 evet suçlu onlardır gaza gelmesinler o zaman, insan gibi otursunlar. Tek bireyi değil, yapanı da yaptıranı da böyle cezalandıracaksın ki bir daha böyle birşeylere yeltenenler düşünerek hareket etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: Arkasokak said: valla galatasaray tribününde atlayan adama Fenerbahçeli'ymiş diyenler vardı. komplodan öte köy yok, bunun Fenerbahçeli olmakla ilgisi yok. bu durum tüm lig takımlarını alakadar ediyor. Saçmasapan bi komplo teorisi yüzünden gereken cezayı vermeyecek olurlarsa tribün terörünün nasıl önüne geçecekler? bunlar da başlangıç sonuçta.. Ordaki olay farklı ama .. O hakem triosu alıp topu eline soyunma odasına giderse hükmen vermek zorundalar zaten ona bişey diyen yok (eskiden soyunma odasına giden hakemler anons fln bekleyip tekrar sahaya çıkabiliodu artık kaldırıldı o olay soyunma odasına girdiin an maç tatil oluyor) Asıl olay hakemin kafasına 2 gıdım bişi geldi die maçı tatil etmesi . Futbolcunun kafasına herhangi birşey geldiğinde maç tatil edilmiyor. Tabiki yapılan doğru değil fakat bukadarda kolay olmamalı günümüz futbolunda olaylar (4 maç olayıda tamamen saçmalık Cezalar caydırıcı olmak yerine yumuşatılırsa Fair Play ve düzgün tribünler nası görürüz oda ayrı konu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 oldun said: bana cok zor seyler gibi gelmiyor ama sallanmıyor okdar iş kontrol den cıkıncada cezayı bastırıyorlar bayanlara bilet paralarını yarı yarıya ucuza satsalar o bile iş yapar tribünler piskopatların mekanı olmaktan cıkması lazım yoksa zor gerci ne bayanlar var ben korkuyorum ama neyse bu tip uygulamalar yapılmıyormuş gibi konuşuyorsunuz hala bilip bilmeden. sırf bu arkadaş değil, ona yüklenmiş olmiayayım. geçen sene tribün olaylarından dolayı kulübe kesilen para cezaları, taraftara rücu edildiği için bu sene vamos bien gibi tribünün her şeyi olan gruplar eylemsizlik kararı aldılar. sene başından beri taraftarsız maç yapıyor Fenerbahçe. yönetimimiz markalaşma yolunda ilerlerken malesef taraftarın da canını fazla acıtıyor. bir kaç bireye ödeyemeyecekleri miktarda ceza rücu edildi. dava sonuçlarını bilmiyorum açıkçası ama grupların tribünden çekilmesi bu şekilde tamamına erdiği izlenimi yaratıyor. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Arkasokak said: bu sene vamos bien gibi tribünün her şeyi olan gruplar eylemsizlik kararı aldılar. iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Süresiz kadro dışı kalan Volkan 6 gün sonra 13 Ekim 18:00'da affedilmiş =P Ben biraz daha uzun sürer zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kendisi ilk gün affedilmek istiyorum, gerekli özürü dileyeceğim, böyle birşeye sebep olacağını bilmiyorum vs. demişti zaten geç bile kaldılar affedilmesi için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar