Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fethullah Gülen: "Teşvik Ettik"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Ben özbeöz Anadolu çocuğuyum. Bir insanın, kendi millet fertlerini yine kendi memleketindeki bazı müesseselere girmeleri için teşvik etmesine sızma denmez. Teşvik edilen insanlar da, o müesseseler de bu ülkeye ait. Kastedilen manadaki sızmayı belli bir dönemde bu milletten olmayanlar yaptılar. Evet, bir milletin ferdi, kendi milleti için var olan müesseselere sızmaz; hakkıdır, girer oraya; mülkiyeye de girer adliyeye de, istihbarata da girer, hariciyeye de.”

http://www.milliyet.com.tr/gulen-den-avci-ya-allah-taksiratini-affetsin/guncel/haberdetay/12.10.2010/1300340/default.htm

Fethullah Amca buralara girmek için KPSS sorularının çalındığını, mülakat adı altında adam kayırıldığını, insanların devlette iş bulabilmek veya devletle iş yapabilmek için hayat tarzlarını değiştirmek zorunda kaldığını söylememiş,
yaşlılık tabi unutulabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

alt tarafı soruları çalmaya teşvik ediyorlar. "rüşvet değil hediye"den sonra "kadrolaşma değil teşvik" dilimize yerleşti demek ki hayırlı olsun

Sen hükumet olsan sende yakınlarını sokarsın devlet kurumlarına.

Sana ters düşen biri aynısını yapınca bozulmak saçma...

Yılanın başını küçükken ezmediğine üzülebilirsin anca...
Sosyal ağlarda paylaş

Aldarion said:

Ardeth said:

alt tarafı soruları çalmaya teşvik ediyorlar. "rüşvet değil hediye"den sonra "kadrolaşma değil teşvik" dilimize yerleşti demek ki hayırlı olsun

yoo? ben benim oy verdiğim ve görüşlerini paylaştığım parti de aynı şeyi yapsa kızarım. helek bir de niteliksiz ve becereksiz insanları koyuyorsa o kadrolara (hadi niteliklileri kayır bari de mi) daha da kızarım. resmen sallamışın
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Aldarion said:

Ardeth said:

yoo? ben benim oy verdiğim ve görüşlerini paylaştığım parti de aynı şeyi yapsa kızarım. helek bir de niteliksiz ve becereksiz insanları koyuyorsa o kadrolara (hadi niteliklileri kayır bari de mi) daha da kızarım. resmen sallamışın

soruları çalanların fetullahçı olduğu nasıl anlaşıldı? biraz araştırdım göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

edit: şöyle haberler var ama kanıt niteliğinde değil ve sonuçlanmış davalar değil:

http://gizlibelge.wordpress.com/2010/09/11/kpss-sorularinin-cemaat-tarafindan-sizdirildigi-itiraf-edildi/

http://www.bagimsizgundem.com/kpssde-vurgun-mu-fethullah-tarikati-mii.html

o kanıtlanmış bir şey değil daha çok tahmin veya söylenti, en azından ben görmedim. bu tarz olaylar fethullahçıların başı altından çıksa bile bunun kanıtlanabileceğini ya da öğrenilebileceğini sanmıyorum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıda şu kısma çok güldüm ben."‘Fethullahçı’ yakıştırmalarından çok rahatsız oluyorum. İlla bir şekilde tarif edilecekse ‘Muhammedî ruhun toplumun sinesinde yeniden canlanması’ denilebilir." Fetoculara böyle diyeceğime muhabbetini geçirmem daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...