Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 böyle bişey yapmak-yaptırtmak mümkün mü? kehribar stayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 oha süper şeyler varmış http://www.ambericawest.com/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Jurasic Park'taki yaşlı amcanın bastonunun ucunda vardı, Jura döneminden kalma kehribara sıkışmış sivri sinek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 zaten koyduğum foto o abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Onu diyorum ben de işte :P Captain Obvious olarak katıldıydım topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 up beyler çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yapıyorlar ama başka bir malzemeyle, onun da içinde kabarcıklar kalıyor bok gibi gözüküyor şahsen. kehribarlı olanlarını internetten bulabilirsin ama oldukça pahalı, özellikle taşta herhangi bir kusur yoksa. ama dediğim gibi yaptırabiliyorsun ya da dandik malzemeden yapılmış hazırlarını alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hacım plaket falan yapan adamlara git söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben plaket yapıyorum ama bunu yapmam şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yapmaz mısın yapamaz mısn? döküm akrilik, plexi ile büst, şeffaf dünya küresi, topa vuran fitbolcu vs. yapılmıyor mu sizde? lan akrilik dedim de başka bi polimer de olabilir belki. pmma falan akrilik di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 aga kehribar ne ya? bilmiyorum çok ezik hissettim bu topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 amber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 3k $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar