Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cons

Öne çıkan mesajlar

bugunden itibaren mstak bitene kadar 21 gun kardiyo yapmayacagim, soyle bir ana fikir yuruttum kendimce :

3-4 aydir kilom ayni 92-93 kilo arasinda gidiyor , simdi agirlik kaldirip ustune kardiyo 1 saat yapinca geberiyorum diet olarak beslenmem sanki anca kardiyoda kayip ettigim enerjiyi geri veriyor gibi geliyor.

bugunden itibaren kendimi pati adina deneye tabii tutup agirlik idmani ve diete devam edip kardiyoyu kesiyorum bakalim ne olacak.

baslangic : 21.10.2010

kollar 43-41
omuz 133
gogus 115
bel 87
kilo 93

hayirlisi olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de karalayayım birşeyler.

Bundan iki ay evveline kadar 114 kilosu olan ama kilosuyla barışık olduğunu hisseden yarım dünya birşeydim. Sonunda yaptığım hatayı anlayarak böyle gitmeyeceğini anladım. Diyetisyen bir arkadaşımdan çok sıkı bir diyet alıp diyete başladım. 2 hafta boyunca diyetime hiç aksatmadan iştah kesici patchler ile destekleyerek devam ettim.

Verdiği diyet:
Kahvaltıda 1 paket limon lifli eti form ya da elmalı tarçınlı (favorimdir kendileri) mavi yeşil light büsküvi. Öğle ve akşam yemeklerinde 1 porsiyon yağsız, çok az tuzlu suda haşlanmış makarna ve yoğurt. 2 öğün 19:00'u kesinlikle geçmeyecek şekilde. Günde 1 tane elma. İçecek olarak ta sınırsız Nazo ve yemeklerde isteğe bağlı 1 bardak Zero...

İki hafta bu şekilde devam ettim. Sonra spor salonuna başladım. İlk başlangıçta kasmadım kendimi fazla. 1 ay sonunda bisikleti 40 dakikaya çıkardım ve trainer'in verdiği programa devam ettim. Şimdi ilerlemeyi görüp çok mutlu oluyorum. Şu anda 88 kiloyum.

Progress - Which continues...

Fazla değil, sadece 2 ay. Kitap yazacağım bu diyet hakkında :D

To be continued...
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Kanuni ben olsam kardiyoyu çotank diye kesmek yerine 15 dakkaya falan indirirdim. Ama yine de iyi bir deney olcak. Merakla bekliyorum sonuçları. :)

mantiken sonucun iyi olmasini bekliyorum cunku vucudun 1 saatlik kardiyo sonrasi kayip ettigi enerjiyi veriyordum simdi bu besinler sanirim kaslara yayilacaktir :P

ne bilim iste, insallah iyi olur cunku 3-4 aydir inmiyorum belkide kas koyup yagdan yakip ayni kiloda kaliyormusum gibide olabilir.

neyse deney 1 basladi.

vaperon super o boya kayip ettigin kilo kaslanmaya devam artik.
Sosyal ağlarda paylaş

yag kasa cevrilmiyor maalesef, anca erir o kadar.

en buyuk yanilgilardan birisi bu, ya yagi eritir kaslanirsin ya kaslanir yaglari eritir kasi ortaya cikarirsin, prolarinki ikinci sik once ye ayi gibi kaslan sonra define et yaglari yak kasi cikar ortaya.

su anki halin bence super bu kadar kisa sure icin.
Sosyal ağlarda paylaş

yagi eritmek kadar kaslanmakda mesele zaten, bu isin kolayi yok pek.

bence erimeye baslamisken eri ki sanirim sen kasli yarma olmak istemiyor gibisin, sonrasinda zayifladiktan sonra atlet bir gorunume kavusmak icin bir seyler alirsin.

tabii olay sadece birseyleri almakla bitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük,

Bugün ilk defa sumo deadlift denedim. Normal deadlift'te bel yamulmadan 95 kilo ile zar zor 5 tekrar 1 set yapabilmiştim en son. Sumoyu ilk defa yapmama rağmen 100 kiloyu lay lay diye kaldırdım 5 kere. İstesem 10 tekrar yapabilirim gibi hissettim. İlk günden zorlamak istemedim ama yine de üç set yaptım 5 tekrarla.

Sanırım bacaklarda ve kalçalarda güç var ama bel normal deadlift için yetemediği için yüksek kilolara çıkamıyorum. Yani barı kaldırmasına kaldırırım ama bel yamuluyor. O yüzden deadlift ile sumo deadlift'i dönüşümlü yapmayı düşünüyorum. Deadlift ile beli güçlendirirken, sumo deadlift ile de bacaklara ve kalçalara abanabilirim gibime geldi.

Vücut yapsının da büyük önemi var gibi. Bacaklarım uzun, üst vücudum kısa. O yüzden normal deadlift zorluyor baya. Bacak/gövde oranı tam tersi olanlarda da sumo daha zorluyormuş galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...