Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cons

Öne çıkan mesajlar

Mirage said:

Bendensin adamım. :)

valla ben sevdim. Daha bi kuvvetli hissediyorum ve kaslarim daha iyi pump aliyor gibi geliyor direk split isolation calistigim zamandan ki agirliklarim nerden baksan her hafta artiyor yavas yavas. Antremanlar daha bi temiz bole, hakkini veriyorsun istemesende compound olunca egzersizler.
Sosyal ağlarda paylaş

4x12 hakkaten kasları kalınlaştırmak için birebir. Bacaklar çabuk gelişen kaslar ama yine de beğenmediğin bi şekil alırsa kendin görüp değiştirirsin zaten programı.

Kendini geliştirmek istiyosan ağırlığı hep max tutmak lazım ama tekrar sayısını düşürebilirsin. Mesela compound egzersizler (squat, deadlift vs) için 3x5 ya da 5x5 ideal. Leg curl/extension için 8 tekrar altı pek uymaz ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
spora ara vermiştim. eriyim gitmişim, zaten azcık vardı. yoruldum baya o kadar ara sonrası ama mutluyum resmen şuan.

yaklaşık 1-1,5 ay aradan sonra gene başladım dün spora. bıraktığımda ilk başladığım programın bir sonraki versiyonunu yapıyordum. daha doğrusu geliştirip, değiştirmiştim işte ilk başladığımı. şimdi bu aradan sonra kaldığım yerden devam ettim. yordu baya.

acaba 1-2 hafta yeni başlar gibi yapıp sonradan mı dönsem bu programıma gene. gerçi her türlü yeniyim. ona göre yorum plz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
vaperon said:

Ben de karalayayım birşeyler.

Bundan iki ay evveline kadar 114 kilosu olan ama kilosuyla barışık olduğunu hisseden yarım dünya birşeydim. Sonunda yaptığım hatayı anlayarak böyle gitmeyeceğini anladım. Diyetisyen bir arkadaşımdan çok sıkı bir diyet alıp diyete başladım. 2 hafta boyunca diyetime hiç aksatmadan iştah kesici patchler ile destekleyerek devam ettim.

Verdiği diyet:
Kahvaltıda 1 paket limon lifli eti form ya da elmalı tarçınlı (favorimdir kendileri) mavi yeşil light büsküvi. Öğle ve akşam yemeklerinde 1 porsiyon yağsız, çok az tuzlu suda haşlanmış makarna ve yoğurt. 2 öğün 19:00'u kesinlikle geçmeyecek şekilde. Günde 1 tane elma. İçecek olarak ta sınırsız Nazo ve yemeklerde isteğe bağlı 1 bardak Zero...

İki hafta bu şekilde devam ettim. Sonra spor salonuna başladım. İlk başlangıçta kasmadım kendimi fazla. 1 ay sonunda bisikleti 40 dakikaya çıkardım ve trainer'in verdiği programa devam ettim. Şimdi ilerlemeyi görüp çok mutlu oluyorum. Şu anda 88 kiloyum.

Progress - Which continues...

Fazla değil, sadece 2 ay. Kitap yazacağım bu diyet hakkında :D

To be continued...

Abovvv helal ya 1 ayda 26 kilo vermiş olamazsın, bayılır insan ya bi tane bisküvi makarna yoğurt? cidden çok ilginç?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...