Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili günlük, iki hafta boyunca yediklerime dikkat ettim. Bu sürede 10 gün en ufak istisna yapmadan az kalorili yedim. 2 gün normal yedim. 2 gün de normal kalori ihtiyacımın biraz üstüne çıktım. Sonuç? 1 kilo almışım. Oha ya. Nası ya... bugün kafayı sıyırdım tonla çikolata ve abur cubur yedim. Motivasyonu toplayıp daha über bir beslenme programı hazırlamam lazım. 2-3 kilo versem mutlu olcam veremiyorum. Poff... gitmiyo şu göbeeek... :/
Mesaj tarihi:
Mirage interval kardiyo tavsiye ederim, bu yaz çok yararını gördüm, 15cm filan incelmiştim 5 ayda, gayette normal yiyerek sabah öglen 1er tabak karb yiyordum proteinin yanında akşam üstü 6 ya kadar, ondan sonra spor ve spordan sonraki 3 ögün sadece protein tüketiyordum.

edit: ha birde yağ yakımı yazın daha kolay ve daha fazla oluyor bunuda ekliyim,
Mesaj tarihi:
said:
Forumdaki Yazıya Hitaben: [forum.paticik.com]

Alıntı
Laorx
kendini iyi hissediyosan kg olsun hadi tmm.

derdin nedir? yalan sölemek için bir sebebim yok? salak salak konuşma büyü biraz.

abi ahhaha adam pm'den saymış.

Ne derdim olucak senle ya, yanlış bildiğin şeyler var düzeltelim diyoruz. Liseli çıktı adam.
Mesaj tarihi:
said:

Gönderen: ValhallAwaitsMe
Gönderilen: C3nK
Tarih: 01/03/2011 16:38

LoL ya , lbs değil yavrum kg kg illa resim mi çekeyim? yada plakayı söküp tartıya koyup onun mu resmini çekeyim ?
Ak s..irceniz kendinizi bigün bana dur bakalım.
Bursadaysan s..iveriym hatta adres vereym?

liseli bendende adres istiyo :D küfürleride bipledim.
Mesaj tarihi:
abi işte imzamın selamı var böyle her türlü gereksiz işe. işlevi bu benim imzamın. selam vermek. yapmayın etmeyin ya. spor yapıyoruz, bu nasıl bir egodur, bu nasıl bir testosteron patlamasıdır.
Mesaj tarihi:

Günlerdir süren gereksiz tartismaya hitaben

Simdi beyler garbage disinda trollük yapmak bildiginiz gibi yasak. Ama bunu takmayan insanlar var. Ben görmezden geliyorum. Valhalla gelemiyo demekki köpürmüs. Spor bölümünde ciddiyet istiyo. Nasil Mum_Chamber donanim yazilimda seviyeyi koruyosa aynen böyle. Gidin bu seviyesizligi orda yapin abi yiyosa.

Gelelim valhallaya.. Kac defa söyledim sana adamlar ti ye aliyo iste ciddiye alma rage e girme diye. Kemarlos gibi mirage gibi benim gibi oku gec yani. Sana mi kaldi forumun kurallarini korumak. Bide ÖM filan atmisin. gelip genelde paylasmislar iyice rezil olmus durum. Paylasanlar da ayri saygisizmis o ayri.

Yapmayin söyle seyler yani antreman günlügünde nedir bu sacma sapan muhabbetler. Yok mu bu bölümün moderatoru? Biri ilgilensin yahu.

14 subattan beri spora gidiyorum. Inceldim, kemerim pantolonum bollasti, is kiyafetlerim daha iyi duruyo bu beni motive ediyo, daha enerjigim, vüguc gelistirme ile yavas yavas sekle giriyorum kaslarim sertlesiyo. Kisacasi cok iyi dönüsü oldu bu isin. Yarinki antremani 4 gözle bekliyorum o derece.
Mesaj tarihi:
1 saat falan power clean çalıştım. bi süre boş barla, daha sora 5-5 takarak, en sonlara doğru da 3x4set 10-10 takarak. forma aynalardan cart curt baya dikkat etmeye çalıştım (nette power clean'ı parça parça öğreten videolar falan buldum onlardaki gibi çalıştım ettim), tekrar tekrar yaptım hareketi falan, ama catch kısmı pek iyi değildi. sora biraz push-press yaptım.

esasen omuz günümdü, 3x8 military press yaptım, 3x6-8 drop + 15rep burn set (yani 4set aralıksız) , + 2 ağır set (6-8) lateral rise, aynı şekilde rear lateral raise, ve front raise yapıp idmanı bitirdim.
Mesaj tarihi:
Bir hafta aradan, hastalıktan ve omuz sakatlığından sonra antremanda yamuldum bugün. Program şöyleydi:

7x6 snatch pull
6x6 hang clean
3x12 bench press
3x32 wrist curl (16+16 düz/ters superset)

Eve dönerken merdivenleri zor çıktım. Bakalım yarın nolcak. :)
Mesaj tarihi:
sag kolumdaki omuzla baslayip arka kola vuran agri delirtcek beni, enteresan bisii.

10 gundur gitmiyom , ohhh misss..

cakiyorum krepleri nutellayla. ozlemisim 1 senedir iskenceden kurtulmusum gibi hissettim, enteresan olan kilo verdim , lol.
Mesaj tarihi:
Omuz kardeşiyiz Kanuni. Çok pis bi şey pofff..

Bu arada dünkü antremanda bacaklarım jöleye dönmüştü. Ama şu an en ufak kas ağrısı yok bacaklarda. Feci bir yorgunluk var. Koltuktan kalkınca böyle zor tutuyo bacaklar ama ağrı yok. İlginç. Daha ilginç olanı da trapezlerim ağrıyo. Clean çok ilginç bi hareket. :)

edik: İlginç kelimesini ilginç bir şekilde çok kullanmışım. İlginç.
Mesaj tarihi:
hovardalık çok kötü, cuma akşamı aikidoyu ektim gittim sabahlara kadar içtim. şuan cumartesi akşam saat 9 yeni uyandım falan. ağır akşamdan kalmayım. koca gün bişey yemedim bugun bacak çalışmam gerekiyordu yalan oldu. yarın da işim olduğu için pazartesiye kaldı.

asosyal olucam, hiç arkadaşım falan olmasa süper vücut yapıcam lan:P ev-spor-okul olucak hayatım:P
Mesaj tarihi:
Mirage said:
Bu arada dünkü antremanda bacaklarım jöleye dönmüştü. Ama şu an en ufak kas ağrısı yok bacaklarda. Feci bir yorgunluk var. Koltuktan kalkınca böyle zor tutuyo bacaklar ama ağrı yok.

Sözlerimi geri alıyorum. Kas ağrıları akşama doğru başladı. Şu an 80 yaşında nineler gibi oturup kalkıyorum.
  • Yeni Oluştur...