Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Elimdeki alet bu. Bilgisayarlardan çok anlayan bi adam değilim, o yüzden fiyat veremiyorum, siz söylerseniz daha iyi olur heralde. Hiç bir problemi yoktur. Ekran kartını 1 sene önceye yakın değiştirdim, garantisi hala bulunmakta. SADECE kasayı satıyorum, monitör dahil değildir. İyi alışverişler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bir arkadaşım aralığa kadar sadece net uygulamaları ve film için idarelik bir kasa arıyor 300 lira gibi bir fiyata. İstanbul da kendisi. Düşünürsen tel ile ulaştırabilirim sana. Bende piyasadan bayağı uzak kaldım, tam ederi ne bilmiyorum. bilen patiler yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sadece ekran kartı artı işlemci 300 lira eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ekran kartı 150, işlemci 100 onun dışında da çok para eden bişey yok sistemde 420-450 falan civarıdır 2. el piyasası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ekran kartı 1gblık 9800lerden mi yoksa 512mb mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar