Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Downloader patchi indirdi ama klasör içinde bulamıyorum, nerede olur bu patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 World of WarcraftUpdates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bende sımdı ısyerındeki makıneye yuklemeye calısırken soyle bı hata verdı anlamadım ne oldugunu Blizzard Updater was unable to read the file "C:World of WarcraftDataenGBbackup-enGB.MPQ". This error may be caused by problems with the media or drive at C:--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The data being read was "Wow.exe", and the error code was 0.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load) To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update error repair falan işe yaramadı ekran kartını guncelledim yıne olmadı.ne yapabılırım bunun hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 win7'de buna benzer bi hata vardı updater'ı "yönetici olarak çalıştır" ı dene, admin olayı yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 o kadar anlamıyorum bilgisayar dilinden malesef :) ne yapmam lazım bu yonetici atama olayı ıcın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 wow'un içindeki updater'a sağ tıkla yönetici olarak başlat var ("run as administrator") öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ha oyleyse o iş zaten yaş ya makine daha 0.sifresi falan yok yani.o dedıgını yaptım zaten admin sifresi istio ama zaten sifre yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 pfft olmuyor yaw ne guzel planlar yapmıstım ben yarın işyerinden oyuna dalmak ıcın halbuki ya. baska bı cozumu yokmu acaba bilen duyan biri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 eski said: bende sımdı ısyerındeki makıneye yuklemeye calısırken soyle bı hata verdı anlamadım ne oldugunu Blizzard Updater was unable to read the file "C:World of WarcraftDataenGBbackup-enGB.MPQ". This error may be caused by problems with the media or drive at C:--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The data being read was "Wow.exe", and the error code was 0.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load) To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update error repair falan işe yaramadı ekran kartını guncelledim yıne olmadı.ne yapabılırım bunun hakkında? wow klasorüne gir,ordan dataya gir ordan engb ye gir sonra ordaki backup-enGB.MPQ dosyasını sil tekrar dene olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 onuda silemedik :) sildirmio nedense. bende komple dosyayı baska bı arkadastan aldım sımdı tekrar denıyorum bakalım umarım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 arkadaslar administrator felan calıstır demis o yüzden silememis olabilirsin.Sıkıntı o dosya yani bende de aynı hatayı verdi ben aradım sıkıntıyı buldum sildim onu mis gibi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 walla antivirüs programını falan ne varsa kapadım oyle yukledım sımdı patchi cekıo hayırlısıyla yarın sabaha mage imin kucagında baslıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 eheh hadi gözün aydın o zaman isyerinden wow oynamanın keyfi baska olur heralde:D daha bi is mis bulamadım ama olsun asdkjhakdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar