MotorLeyla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Merhabalar. Yaklaşık bir ay önce internetten orjinal starcraft II bayıldım. Verdiğiniz paranın karşılığını kesinlikle alıyorsunuz. Haftasonu ve üstüne pazartesi işe gitmeyerek (patronum bunları okuyorsa selamlarımı gönderiyorum :)-D ) campaign'i bitirdim. Sonrasında sıralama turları ve battle.net'te süren müthiş bir sıra mücadelesi. Sonuç olarak benim dışımda orjinal olarak oynayan türk var mıdır? Var ise nasıl organize olup klan kurabiliriz ve takım maçlarında ( 2 li 3 lü veya 4 lü) beraber oynayabiliriz? Dipnot: Zerg forever =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bende amayı düşünüyorum alırsam yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 naber leyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 orjinali çok tırtmış diyolar alma cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben torrentini indirdim oynuyorum, diamondim şuan ama 5 kişi var serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MotorLeyla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Phyx said: naber leyla? Erkeğim. Eski kız arkadaşımı ünlü etmek için bu nicki seçtim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Tr de oynayan terk türk sensindir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 amacı ne bu oyunun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 battle.net kim kimdir konusunda herkes id'sini yaziyor, oradan ekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 SITRATEJİMİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 MotorLeyla said: Phyx said: naber leyla? Erkeğim. Eski kız arkadaşımı ünlü etmek için bu nicki seçtim. Saygılar. motoru orjinal miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MotorLeyla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Orjinal Tırt diyenleri beklerim, laptopu omzuma yüklenip taksime gelmeye hazırım. Hepinize vereceğim, 2-3 maç atın, bakalım orjinal nasılmış. Verilen para bu kadar hak edilemez bence. Kopyayla falan uğraşmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 aoe daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MotorLeyla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mum_Chamber said: battle.net kim kimdir konusunda herkes id'sini yaziyor, oradan ekleyebilirsin Teşekkürler. Benim aslında konuyu açış sebebim bir klan olayına girebilirmiyiz onu öğrenmek içindi. Türkler arasında müthiş strateji oynayanlar var. Bunları bir araya getirip, ladder'de en yüksek sıralara çıkıp, klan turnuvalarına katılabilirdik (internetten) ödül, ganimet ne varsa götürürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 MotorLeyla said: Phyx said: naber leyla? Erkeğim. Eski kız arkadaşımı ünlü etmek için bu nicki seçtim. Saygılar. füksüye erkeğim dedi lan. al beni erkeğim dedi adeta. oh erkeğim yeah baby dedi nerdeyse dedi bunu. al götür beni erkeğim dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MotorLeyla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Vingthor said: MotorLeyla said: Phyx said: naber leyla? Erkeğim. Eski kız arkadaşımı ünlü etmek için bu nicki seçtim. Saygılar. füksüye erkeğim dedi lan. al beni erkeğim dedi adeta. oh erkeğim yeah baby dedi nerdeyse dedi bunu. al götür beni erkeğim dedi Ben bir erkeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 AL BENİ ERKEĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ehehe cok heyecanlanmissin, acele etme o kadar. hangi ligdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 MotorLeyla said: Hepinize vereceğim MotorLeyla said: Ben bir erkeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 zörg dediği böcekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hala erkeğim diyor, örf adet kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben güngörendeki Kardeşler Kafenin sıralamasında bu ay 4.lüğe yükseldim. meydan okumak isteyen varsa bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mum_Chamber said: battle.net kim kimdir konusunda herkes id'sini yaziyor, oradan ekleyebilirsin bence threade ciddiyeti biraz erken getirmişsin :) bu arada bence AOE daha iyi cs 1.5 den zaman bulursam torrentten indirdigim sc2 ye zaman ayırabiliyorum lakin multisi yok (orjinal yok :( ) mapten karşıya easy bilgisayar veriyorum ama baya zorlanıyorum yenemiyorum türkiyede hard bilgisayarı yenebilen var mı merak ediyordum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bende adeks 3.katta saygı duyulan bir oyuncuyum, füks sana meydan okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MotorLeyla Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 1vs1'de platinium ligindeyim. Anlaşıldığı gibi (mütevaziliği bırakacağım) bu oyunda epeyi iyiyim ve sürekli strateji geliştiriyorum. Her ırkın açıklarını ve avantajlarını keşfetmeye çalışıyorum. Fakat 2vs2 (Bronz ligi) ve 3vs3 (Bronz ligi) ve 4vs4(Gold ligi) zorlanmaktayım. Takım arkadaşlarım genelde ilk adamı ölür ölmez gg deyip çıkıyor. Sinirlerimi heba ediyorlar. Bu yüzden otomatik takım arkadaşı bulunması yerine, bizim türklerden takım arkadaşı nasıl ayarlayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar