Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II Orjinal Oynayan Türkler?


MotorLeyla

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar. Yaklaşık bir ay önce internetten orjinal starcraft II bayıldım. Verdiğiniz paranın karşılığını kesinlikle alıyorsunuz. Haftasonu ve üstüne pazartesi işe gitmeyerek (patronum bunları okuyorsa selamlarımı gönderiyorum :)-D ) campaign'i bitirdim. Sonrasında sıralama turları ve battle.net'te süren müthiş bir sıra mücadelesi.

Sonuç olarak benim dışımda orjinal olarak oynayan türk var mıdır? Var ise nasıl organize olup klan kurabiliriz ve takım maçlarında ( 2 li 3 lü veya 4 lü) beraber oynayabiliriz?

Dipnot: Zerg forever =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

battle.net kim kimdir konusunda herkes id'sini yaziyor, oradan ekleyebilirsin


Teşekkürler. Benim aslında konuyu açış sebebim bir klan olayına girebilirmiyiz onu öğrenmek içindi. Türkler arasında müthiş strateji oynayanlar var. Bunları bir araya getirip, ladder'de en yüksek sıralara çıkıp, klan turnuvalarına katılabilirdik (internetten) ödül, ganimet ne varsa götürürdük.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

battle.net kim kimdir konusunda herkes id'sini yaziyor, oradan ekleyebilirsin


bence threade ciddiyeti biraz erken getirmişsin :)

bu arada bence AOE daha iyi cs 1.5 den zaman bulursam torrentten indirdigim sc2 ye zaman ayırabiliyorum lakin multisi yok (orjinal yok :( )

mapten karşıya easy bilgisayar veriyorum ama baya zorlanıyorum yenemiyorum türkiyede hard bilgisayarı yenebilen var mı merak ediyordum hep
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1vs1'de platinium ligindeyim. Anlaşıldığı gibi (mütevaziliği bırakacağım) bu oyunda epeyi iyiyim ve sürekli strateji geliştiriyorum. Her ırkın açıklarını ve avantajlarını keşfetmeye çalışıyorum. Fakat 2vs2 (Bronz ligi) ve 3vs3 (Bronz ligi) ve 4vs4(Gold ligi) zorlanmaktayım. Takım arkadaşlarım genelde ilk adamı ölür ölmez gg deyip çıkıyor. Sinirlerimi heba ediyorlar. Bu yüzden otomatik takım arkadaşı bulunması yerine, bizim türklerden takım arkadaşı nasıl ayarlayabiliriz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...