soulberry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kız kardeşi de en az bizim kadar nefret ediyodur belki herifin yaptığı şeyden. incileşmeyelim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Muammer Çaldemir allah rahmet eylesin kedi dişi miymiş erkek mi? 32 seconds ago · Like bu bizden biri mi lan? ahahahahahahh
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sipeyskeyk said: ABİ ALLAH BELANIZI VERSİN ASLKDJASLKDJASLKDASKLDASLKDJASKLDJASD MEHMET'İN OLTAYI ATMASI.... SONRA İŞİNİN HUNHARCA BOZULMASI.... Ü ASDKŞLAJDKAJDADA öldüm. AHAHAHAHAHAHA
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bunların isim soy isim, resim topluca ifşa edilmeleri lazım. İpsiz varlıklar.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Abi bilinç çilingiroğlu ne uhehuhue Türk toplumu da troll kelimesine iyice aşina oldu. Artık troll diyince WTF ? diyene pek rastlanmıyor
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bu arada accountu falan kapatmış bu ufuk denen herif. Vanishlemiş açılmıyor profili
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Horizon said: Bunların isim soy isim, resim topluca ifşa edilmeleri lazım. İpsiz varlıklar. yanlız bişi dicem böyle bir olay daha önce olmuştu tartışılmıştı forumda ap açık İŞTE O ÜYELER der gibi kimlik ifşa etmek de suç sayılıyor tamam kanunlar manunlar demicem de, bu adamların yaptığı hayvanlığa karşı hemen rage olmayın, su ürünleri mühendisliği okuyup sarhoşken kedi tekmeleyebilen bir adamın hayatı dümdüz gitmez zaten.
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Wispy said: Bu arada accountu falan kapatmış bu ufuk denen herif. Vanishlemiş açılmıyor profili İstediği kadar vanishlesin. Adamın fotoğrafları başka gurupların içinden yayılıyor.
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Gecko, oturup linç edilsin demiyorum ben. Toplum içinde parmakla işaret edilsin ki hayvanlığının farkına varıp, çıkıp özür dilesin. Hayvanım desin, sonrada kanuni yönden ne cezası varsa çeksin. Tabi yeni kanuni düzenleme gerekiyorsa o da yapılsın. Bu tarz olaylar toplumsallaştırılmassa hiçkimse bir halt yemiyor. Ne vatandaş, ne yetkili, ne de siyasetçisi vs..
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Horizon said: Gecko, oturup linç edilsin demiyorum ben. Toplum içinde parmakla işaret edilsin ki hayvanlığının farkına varıp, çıkıp özür dilesin. Hayvanım desin, sonrada kanuni yönden ne cezası varsa çeksin. Tabi yeni kanuni düzenleme gerekiyorsa o da yapılsın. Bu tarz olaylar toplumsallaştırılmassa hiçkimse bir halt yemiyor. Ne vatandaş, ne yetkili, ne de siyasetçisi vs.. demez bence
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sipeyskeyk said: senko said: kiz kardes uzerinden tepki verilecekse bende varim! ŞU DAHİ ANLAMINDAKİ DE LERİ AYRI YAZ ARTIK YA OF. dahi anlamindaki de degil ordaki, esitlik anlamindaki de. gerci esitlik anlamindaki de de ayri yazilir, orda hata var. "O filmi ben de seyrettim" burda mesela -de eki dahi anlaminda degil esitlik anlamindadir. Hergun yemek yiyen berkay da yemedi o gun. Burda dahi anlamindaki de oldugundan ayri yazilir.
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Red said: hakkaten küstüm oynamıyorum gibi bişi olmus.vuraydın kafasına 2 tane sen gidiceğine cocugu kovsaydın Bella said: girişemedin mi o çocuğa? allahım ya cidden nefret edıyorum topundan allah belalarını versin acı çekerek ölsünler hepsi inşallah. dalmamak için gittim zaten. babasını tanıyorum çocugun. annesi de geçen sene vefat etti. sırf o annesinin babasının hatrına gittim sadece.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 said: BİR ÜLKENİN GELİŞMİŞLİK VE UYGARLIK DÜZEYİ O ÜLKENİN HAYVANLARA DAVRANIŞ BİÇİMİ İLE ÖLÇÜLÜR. 'Varlık'ların haklarına karar verirken, sorulması gereken soru 'Onlar düşünebiliyor mu ya da konuşabiliyor mu? ' değil, 'Onlar acı çekebiliyor mu? ' olmalıdır Jeremy Bentham "ALLAH DER Kİ: HAYVANLAR BENİM SESSİZ KULLARIMDIR. ONLAR ŞİMDİ ZULME SUSUYORLAR AMA HESAP GÜNÜ KONUŞACAKLAR!" HZ.MEVLANA
sinad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 o.ç'na sağlı sollu gidiyorlar ekşi'den bunu yapan kişi olan ufuk günaydın isimi şahsın ege üniversitesi dahil hiçbir yerde barınmaması , öğrencilerin iyiliği ve güvenliği için rektöre mail yazdığım olaydır. prof dr. candeger yilmaz [email protected] ayrıca rektör yardımcılarına mail atmak isterseniz buyrun: http://www.ege.edu.tr/...lid=1&sayfaid=65&cat=details yazdığım mailda ahanda burada: sayın yılmaz, tüm türkiye'de yarattığı vahşetle onbinlerce insan tarafından kınanan, öğrenciniz ufuk günaydın'ın yaptığı zalimce yaptığı hayvan katliamına seyirci kalmamanız adına, şahsınız ve üniversite yönetiminizin duyarlı davranmasını beklemekteyim. öğrenciniz ufuk günay'ın 300 tl karşılığında serbest kalmış, ve muhtemelen çok yakın zamanda üniversitenizdeki eğitimine devam edecektir. toplumsal açıdan öğrencinizin, ege üniversitesi'nin vereceği ilim eğitiminden öte insanlık eğitimine muhtaç olduğuna inanmaktayım. bu şahsın , bir ege üniversitesi öğrencisini temsil edemeyeceği gibi, "insanlık" kelimesini bir kenara koyup vahşice davranmasının kabul edilemez olduğunu düşünüyorum. lütfen internette dolaşan bu videoyu sansürsüz izlemenizi, içinizdeki sesi dinleyip, okulunuzdaki öğrencilerinizi de göz önünde bulunduraraktan gerekli duyarlılığı göstermenizi dilerim ps: entry yazılırken gaza gelinip hatayla silinip tekrar girilmistir, günah almayınız efendim. daha yazıpta bozmadık bugüne kadar.
moncici Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 pardon da herifin kız kardeşine, hocalarına falan mesaj atmak; çıkışta görüşürüz raconu kesmek falan çok dangalakça. hayvan hakları savunucularına destek olun eğer cezaları falan az buluyorsanız. ne linç seven bi toplumuz ya.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ahahahahah http://www.facebook.com/profile.php?id=100001096788437
olitere Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bi ortak arkadaşım çıktı catgirlle millet işi fetişizme vurmuş
Öne çıkan mesajlar