senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 haklisin abi susayim ben. zira pati tayfasi hircin cikti, adam dovmekten oldurmekten bahsedip duruyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 senko said: birader ne kediymis ya... abi zerg rushta taunt açtın ama sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 fede said: şimdi biraz sana yüklenicez senko. zira günden kediden kaydı. ufuğa da hıncımız azaldı. yeni hedefe arıyoruz. sana nasipmiş sdflkjs yeni hedef mayhem abi adamı döve döve öldürmek üzereler kazandığı fazla canlar olmasa ölcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Aket-Atum said: senko said: birader ne kediymis ya... abi zerg rushta taunt açtın ama sen. cesaret ile salaklik arasinda ki ince cizgiyi goremedim sanirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 en iyi kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 eceliyle ölen kedidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 oh bugünkü toplumsal mesajla karışık espiri kotamı da doldurdum. rahatça uyuyabilirim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 oha çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yeter lan başlıcam kedinize dicem bende en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 de ayrı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 kedileri ben de cok seviyorum, ama tatmin etme kismi sikintili biraz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 teşekkürler aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 mayhem olayı yarın çözüme kavuşuyormuş,akıllı konuşun bi 40 sayfada size yükleniriz heaaa.yazık tabi kediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 mayhem fransaya kacmis diye duydum ben en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 senko değiştir şu imzanı artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 o imzanin yetkisi bende degil babacumda, degistirirse o degistirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Az önce VOX'ta haberleri izliyorum. Alman bi kadin komsusunun kedisini cöp tenekesine atiyo ve hayvan orda 3 saat fln kaliyo. Aldigi ceza 300 euro ve 5 sene ev hayvani besleyemiycek. Acaba bu olay almanyada yasansaydi o öküz ne ceza alirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bi kere öyle adamların önce köpek beslemesine hayat boyu izin vermeyeceksin. o herifleri köpeği millete artizlik yapmak sokakta tuts oğlum tuts oğlum demek için alıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Aksine o çocugu hayvan barınağına yollayacaksın ve 10 hayvandan sorumlu olacak. Hayvanlara zarar gelmesi durumunda ceza alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 o da mantıklı toplum hizmeti hesabı :p yurtdışında alkollü araç kullanan ünlülere falan bazen yapıyolar 1 ay "community service" cezası heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Topikte kufur ne durumda diye bakmaya geldim, hala serbest degil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 2 ay sonra şerro diye uplanırsa bu topik kedimi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Cocugun yaptigi cok buyuk bir hata. Hata da degil direk insanlik disi. Ne oldu simdi ne gecti eline? Hayati karardi... Bu olayin gun yuzune cikmasi sayesinde de umarim bunun gibi suclar cezalandirilacak artik... Lakin siz surekli bu cocugun kafasini koparmak lazim, ellerini ayaklarini kirmak lazim gibi kin ve nefret kusarak yaklasirsaniz icimizdeki bu ofke asla bitmez. Bitmedikce de bugun o yapar yarin sen yaparsin benzer seyleri. Ha kediye yapmazsin da tutar sokaktaki bir tinerciye yaparsin. Sonra da dersin ki bana saldirdi o yuzden oldurdum. Tabiki de kimse cocugun bu yaptigini tasvip etmiyor. Ama biraz yavas, cocugun kiz kardesinin ne sucu var? Bu cocuk gibi ruh sagligi bozuk yuzbinlerce insan var Turkiye'de. Bu forumda bile var merak etmeyin. Forumda kufur etmek yasak dedigimiz halde 10 kere bu sebeple banlenen insanin da ruh sagligi bozuktur. Ha birisi bu sorundan oturu canice kedi olduruyor digeri forumda her defasinda kufur edip banleniyor. Birbiri arasinda buyuk bir fark var gibi gorunse de(ki var) neticede ikiside bozuk ruh sagliginin bir sonucu. Anlatmak istedigim de bu zaten. Yanlisi baska bir yanlis ile cozumlemeye kalktikca da bu cocuk gibilerini yetistirmeye devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bu cocuk hala ya$iyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar