kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Merhaba , Araç kiralama işi için örnek bir kontrat var mı elinizde ? Şahıs şirketinden bir LTD ye kiralanacak. Aramızda bir sözleşme imzalayıp , notere tasdikletiyoruz ve olay bitiyor sanırım , di mi ? Teşekkürler. Bi de diyelim ki aylık 100 TL elden ödeme şeklinde anlaştık , her ay bu parayı şirket hesabından ille çıkarmak gerekiyor mu , stopaj KDV gibi şeyleri ne oluyor ? Not : Kiralayacağımız akrabam , o yüzden sembolik bir rakam yazıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hazır konusu açılmışken ben de sorayım kiralayan kişinin ehliyetinin kaç yıllık olması gerekiyor genelde? firmadan firmaya değişiyor mu belli bir kanunu mu var ya da yaş sınırı var mı 22,25 falan gibi? yoktur heralde di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Yaş sınırı koyan şirket batar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 valla bi standardı yok ama izmirde benim rastladıklarım 2 yıllık istiyor hep. bi tanesi tanıdık sadece o istemiyor benden eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adamın konusunu çaldım yav kusura bakma kithnoss:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Yok ben de hallettim zaten işimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 KONU KİTLENSİN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar