Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oeah be Ronaldinho!

arcane

Öne çıkan mesajlar

winning golleri gibi.
topu alıyor 2 kişinin arasından
koşuyor birini çalımlıor öbürünün yanından geçior sonra 2 kişiyi dönerek geçio o kısımda OHA demekle meşguldüm sonra bi defans geliyor onu yatırıyor sonra kaleci geliyor onu da çalımlıyor.

böle ard arda OHA OHA %+/^/&' falan kelimeler döküldü ağzımdan, ayağa kalktım falan

sonra pişmiş kelle gibi sırıtıp samba yapıyor ehehe çok komik o kısmı :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

valla ronaldinyo o gazla haiti yerine kralı olsa acımazdı, hey ronaldinyo be aslansın ! :) sambası bile kalite adamın ahah.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

Bende gördüm
Hele iki kişi arasından zidane ın biara çok yaptığı topun üstünde dönerek geçmesi mükemmeldi.sonra bi defans daha ve son kalan kaleciyide geçip atarak bitirdiği gol uzun zaman akıllardan silinmicek gibime gelio:)
Ama rakip tabi haiti halı saha maçı gibi geçti zaten hepsini
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bilemiyorum bu genç yaşta bukadar teknik bi futbolcu daha varmı söleyin varsa öğrenelim..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 20 Ağustos 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
eh bu gol ozenti bi gol

zinedine zidane ayni hareketleri cekip dandik bi japon takimina atmisti ayni golu, izleyin derim.

real madrid 7 atmisti hatta o mac.

demek ronaldinho nun aynı hareketlerini yapmış ha?Bence biraz saçmalamışın zidane tamam süper bi oyuncu ama sırf zidane gibi bi topun üzerinde döndü diye zidane özentisi mi oldu mauhauh.Ronaldinho ya ben şuana kadar gördüğüm en iyi gol[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Dişlerden kaybediyo adam ya yoksa uzun saçıyla karizma bence[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 21 Ağustos 2004 14:12 tarihinde demiş ki:
O gelde amcam 7 kişiyi çalımlamıştı ama yine de yenilmiştik sonra birisi Mustafa Denizli ye kafa atmıştı

lol ne komikti hatırladıkça fena oluyorm gülmekten.
herif direk kamikaze yaptı ya hayvan :)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...