Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nooba class tavsiyesi shaman vs priest


Otrivine

Öne çıkan mesajlar

Sevgili wowkolikler,
Wow a başlamak istiyorum uzun yıllar sonra fakat oyun çoook değişmiş classıma karar veremiyorum =/

İstiyorum ki pvp de çok kuvvetli olmasa bile skill capi yüksek olsun yani iyi oyuncuyla kötü oyuncu arasındaki fark çok olsun,
2v2 arenalarda rahat yer bulabilsin.

Pve de ana tree healer olacak önümde çok opsiyon olsun 2 tane heal skillini spamlemek istemiyorum proclar felan olsun eğlenceli olsun kısacası.

Çok fazla vakit ayıramıyorum oyuna 1 2 saat günde, levellarken en azından elite questleri tek başına yapabilmeli.

Yeni exp hakkında bilgisi olan beta oynamış arkadaşlar bana yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Hayırlı 11 ekimler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Otrivine said:

Yok yav gerek yok eski gamerım ben 2 tur 5 man yapsam alışırım endgame dungeonlara girecek kadar :P
Class a karar vereyim gerisi önemsiz.
İkisini de oynamış bir arkadaş cata ile ilgili tahminlerini yazarsa çok sevinirim.


end game healing zor biraz oyle 2 tur 5 man yaparak, bi suru addon kurup kullanmayi ogrenmen gerekiyor ustune gear lazim 2 tur 10 man heroic yapsan alisirsin ama
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cataclysm için görüş bildireyim, resto oynayacaksan shaman çılgın olacak gibi görünüyor. Ayrıca elem de giderli gibi. BG'lerde her spec'i iş yapacak (rated bg geldiğinden artık bgler de önemli) 2v2, 3v3 ve 5v5'te de shaman baya aktif olacak gibi görünüyor. Ama işte 2v2 shaman'ın 85 lvl'de resi giyildikten sonra ofanifliğinin ne kadar üst düzeyde kalabileceğine bağlı bence.

Eğer dps oynarım dersen de shadowla hunter üstünde warrior (arms, prot değil) kesiyorum betada; çok çılgın olmuş, nerf bekliyorum livea geçmeden (tabii daha hpleri de oturmadı gearların ama ben 32k hpyle benden 3 lvl yüksek 50k dan fazla hpsi olan warrioru çok rahat kesiyorum şu anda bgde falan.

Ayrıca priest'in disci falan da yıllardır pvpdeki en zevkli ve skill heal speci. 2v2 ve 3v3'te çok kolay yer bulursun; ki rated bgler geliyor orada da baya iş yapar.

Özetle ikisi de cataclysmde iyi olacak gibi duruyorlar şu an. Priest her zaman iyi oluyor gerçi ama shaman işte çok acayip cenabet bir class. WotLK başında çıkan blue postları falan üşenmeyip bul oku anlarsın.

Son kararı verirken effect görmek istiyor muyum? Cloth mu? Mail mi daha güzel durur? Geniş omuzlu bir tauren ya da orc'mu yoksa undead mi diye bir düşün derim. Çünkü class'ını, specini ne kadar seversen sev karakterinin görünüşüne ısınamayınca sarmıyor oyun. Benim male dranei shamanım vardı, 7 ay falan tahammül ettim, her raid sonrası bari female açsaydım diyordum kendi kendime.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman zevkli bi karakter ama senin aradığın özelliklerde bi karakter priestir. Birincisi 2 ayrı healing speci var. Healin oynması sadece 2 tuş spamlamak değil prieste. Eğer 2v2 de healer oynamayı düşünüyorsan disc priestin namı her yere bilinir. Shadow priest olarak oynucaksan ben fazla zevk alamıyorum. Genellikle Mindflay ve Mind Blast atıyorsun. Gerçi Catada ilginç bir rotasyonu olcak gibi yeni gelen büyü mindspiketan 3 tane atınca mind blast instant ve mind flay ile shadow orb topluyosun. Ama yine de benim fikrim o kadar zevkli olmuyor. Ben bir priest olarak ışığı görüp bize gel derim :) hiç değilse sıcak bir yuvan olur öyle dışarda doğada ayinler yaparak doşalmazsın :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...