Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Adamların içlerinde cevher var ama açığa çıkarmak lazım. Cordoba da hayatta gol yemez morali iyi olunca ozaman maçlardan önce ona çikolata yedirin biraz birazda cebine para koyun ooh hayatta gol yemez ligi daha gol yemeden kapatırsınız. Bune ya adam okadar cm oynamışki habire forumda kadro kuruyo sen teknik direktör olsana ya bizim ülkede herkes futbol prof.u valla bütün gazeteciler hadi onları geç 16 yaşında çocuklar bile del bosque ye kadro kurmayı öğretcek seviyede. ben kendimden utanıyorum[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Yaw bu arada Emre 1600 kes Türkiye ye dönmem dedi nedir bu ısrar gelmem diyor adam daha ne hala Emre de gelse falan[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Nukem_Verite, 18 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: lol Cordoba hiçbi yere gitmiyo yalan haber onlar [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 teker teker gelin... vodan zaten sana bi cevap vermeyecem sadece laf atmayı bilen başka hiçbi işe yaramayan bi adamsın sen sana yedirmek gerek o çukulataları şekerleri... emre belozoğlu konusunda da o kadar emin konuşmayın bence adam gelmicem flm da demiyor takımımda kalmayı düşünüyorum diyor ama takım istemiyor pek adamı teknik direktore bakar neyse ben emre olayında değilim zaten oraya ortaya yabancı alınsın diyorum... ronaldo gonderilirse... beşiktaşın kadrosuna laf sokanlar zaten cevaplarını ligin ilerleyen haftalarında alacaklardır onlara da bişi soylemiyorum... beşiktaş kendini 6. hafta gs maçında gösterecektir bekleyin ve gorun... ben del bosqueye sonuna kadar guveniyorum ukalalık da yapmaya çalışmıyorum benim gonlumde yatan beşiktaş 11 i benim yazdığım 11 die ha del bosque bu 11 i çıkartırsa beşiktaş daha başarılı olacaktır... en azından ben boyle düşünüyorum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Emre ortalama haftada bir İtalyan gazetelerine kariyerimi burda sürdürcem diyor daha ne yapsın adam Köprüden mi atlasın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ardına bakmasın ozaman.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: fortinbras, 21 Ağustos 2004 15:20 tarihinde demiş ki: teker teker gelin... auhauhauh[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar