Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Site site gezme angaryasindan kurtardigi icin feedlerime oyun icin kotaku yu eklemistim, birde burasi disinda oyun ile alakali forum takip etmedigim icin hayli guncel kaliniyordu. Fakat simdilerde hem piyasanin hareketlenmesi, hem yaz doneminden cikmamizla birlikte zaman kalmamasi dolayisiyla gunde 43 item ile en hareketli feed olan kotakuyu okumak ve ilginc birsey yakalamak imkansizlasti. 5 gun okumadim ve 1000+ feed ile bir dag olusmus resmen. merak ettigim acaba daha rafine ve ozet bir feed var mi bu konuda? kotaku kendi capinda belkide en kalitelisi ama maalesef boyle de bir handikapi var, yerine gecicek birsey hakikaten iyi olurdu. hem de kullanilan feedleri yazarken buraya bir nevi oyunlarla alakali feed veritabani listelemis oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben sizleri kullanıyorum şahsen. patiden konusu varsa bi göz atmaya değerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 gametab.com üye olursan (beleş) hangi siteleri takip edeceğini seçebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 @arcane most popular top 20 gibi biseyde dublicate lari eleyebiliyorsa hakikaten tam istedigim sey bu gibi gorunuyor. birden fazla feed eklemekten kacinmamin sebebi de hepsi ayni haberi devsirip luzumsuz kalabalik yaratmasiydi. kurcalayayim biraz, sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://aggregame.com/ gametab'ın daha gelişmişi, yukarıdan oyunlarla ilgili tweetleri de takip edebiliyosun. gerçi edemiyosun yüzlerce tweet geçiyor dakikada heh. ek olarak şöyle süper kaynaklar biliyosanız alabilirim ben de, genelde nette ilk bilgilendirme yapan yerler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 @razz kotaku super hatta fazla super o yuzden kullanamiyorum. gametab da basariliydi fakat rss destegi cok kotu, sadece baslik forward ediyor maalesef, ozetiyle veya gorselleriyle takip edilebilecek bir feed vermiyor. muhtemelen site hit alsin diye bilincli yapilmis bir nanedir ama , beklentileri karsilamadi iste =/ top listeleri ozellikle cok iyiydi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar