Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 işte laftan anlamıyorum ki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sana güvenip iş yapılır mı? adam tecrübeli sen konusunda, işini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 valla yaa.. bi de artizlik yapıyo "anlimitıd domeyn hostinkim var" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dreamhost'un aylik 8$a fiyatlari baya iyi duruyor, sonucta birden fazla domain eden biri icin yilda 100$ pek sorun cikarmaz da, amerika be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dreamhosttan alacak olursa kampanyasi olmasa da benden ya da baska birinden promosyon isteyin, ilk yil icin %90a kadar varan indirim verilebiliyor. ilk yil 10 dolara mi ne geliyor, bir ay fiyatina ilk yil kullanabiliyorsunuz, amerika filan dusuk performans gelirse de vazgecersiniz, kaybiniz cok az olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 "En superi Tim aslinda" beyaninda kimler bulunacak diye bekliyorum hala ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 en superi tim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben dedim ya aaaa. o degil de senin verdigin hostingde kac domain kullanabiliyoz biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar