siddharta Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 akşam oldu lan tamam ehueh. para da buldum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Nasıl buldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Postlarımızın zamanlarına bakıp mindfuck yaşıyorum şu anda... Yes, i am that fast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 abi ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=W39dsJLRrUobunu demek için gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 -Dark_Angel- said: Nasıl buldun ? bana borçlu olan biri vardı eheh. 50 lira var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sir winstona git garı gaynıyürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DnVw4XpdMlg http://www.youtube.com/watch?v=awLJO03S-04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sokiyim jack kola 25 tl olur mu lan, ben nasıl birikmiş trafik cezalarımı ödiycem şimdi. bundan sonra evdeyim her haftasonu başlarım böyle işe millet soyguna çıkmış arkadaş paramız var dedik de soyun demedik. bitti işte para. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 nomsaR said: sokiyim jack kola 25 tl olur mu lan, ben nasıl birikmiş trafik cezalarımı ödiycem şimdi. bundan sonra evdeyim her haftasonu başlarım böyle işe millet soyguna çıkmış arkadaş paramız var dedik de soyun demedik. bitti işte para. :(trafik cezasını niye ödüyosun? 2k civarı birikmis cezam var limitine kadar faiz yemiş, arabamı sattım ve sorun yaratmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 senko said: siz hala yaninizda para mi tasiyorsunuz sakizi bile kard ile aliyorum ben. post cihazi olmayan yerlerde pis patliyorum tabii. nerden aliniyor 'kard' lar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 senko said: siz hala yaninizda para mi tasiyorsunuz sakizi bile kard ile aliyorum ben. post cihazi olmayan yerlerde pis patliyorum tabii. senin topagın yokmuydu bi aralar kartım yok diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yok benim degildir o. varsa da cook cok eskidir yani 5-6 sene once belki daha eski. kartim hep vardi benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 benim de yok, kartın limiti yok, ekmek yiyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 keşke param olmasa eksideyim 20 milyarcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 öeh o nası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 federallerde peşindeyse tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar