Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yeni başlayanlar için hangi desteyi önerirsiniz ve nerden edinebilirim?[signature][hline]gad dem it!.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 masaüstünde açsaydın keşke topiği, yardım eden daha çok kişi olurdu.. eskiden fifth age, urza's saga, urza's legacy, tempest vs dönemlerimde oynardım oyunu.. şimdi sana önerim şu: önce kafanda, bir strateji belirlemek zorundasın. sonra kartları öğrenmen lazım. neden? çünkü stratejine hangi kartların gittiğini bilmen lazım. stratejini belirledin. kartları öğrendin. ya da kartları öğrendin stratejini belirledin, ardından deckini hazırlamaya başlarsın.. burda kimse sana "en iyi kart şu, en iyi renk şu, git şu rengi al oyna" demesini bekleme. diyen de halt eder zaten.. zamanında, mavi beyaz deck kuran bir arkadaş vardı counterspell, protection from... kartlarıyla süper bir defans kurardı. eh senin yaptığın her hareketi engellerdi, açığını bulduğu an ise, mavi ve beyazın en güçlü kartlarıyla saldırırdı. ben ise yeşil-kırmızı deck hazırlamıştım. yeşille en güçlü hayvanları, kırmızıyla en güçlü instant büyülerini çıkartırdım sürekli düşmana saldıran, nefes vermeyen bir strateji izlerdim. evet strateji oyunu sonuçta, bir starcraft, bir shogun total warda felan strateji ve taktik ne kadar önemliyse, magic the gatheringde de o kadar önemli... arkadaşının stratejilerini öğrenebilirsin, oynadıkça açıklarını ve hatalarını görebilirsin.. bilgisayarda multi bir oyunu vardı sanırsam, onun da normal magic'den farkı yok.. eh daha fazla şey hatırlamıyorum, sonuçta masticore'un çıktığı dönemlerde ben magici bırakmıştım.. pahalı birşey tabii, sürekli yeni kart çıkartıyorlar..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet bilgisayarda multiplayer oyunu var ve kafayi yiyorum,hic magic the gathering tecrubem olmadigi icin deck vs hazirlayamiyorum dogru duzgun..bazen hazirladigimdada acilista 8 kartta creature cikiyor,taplayamadigim icin kaliyorum,bu oyun hakkinda tecrubesi olan varmi?nasil bi mantikla kartlari aciyoruz en basta?ayrica ben neden kasabalardan kart alamiyorum?[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 40 kart + 20 land koy deckine. 40 kagittan stratejine gore bir bolumu creature, bir bolumu instant bir bolumu sorcery karti olsun. Ama dedigim gibi taktigine gore cok sey degisir. Bi de son editionlar hep artifact agirlikli cikti onlara da bir goz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Arkadaşım, Öncelikle Kendine Tek Renk bir Deck hazirla bu oynu kavramana yardimci olcaktir. Oyna yeni baslayanlar icin en zor Renk Mavidir buna hic girme simdi . En kolay renk Kirmizidir Damage destesi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 mostors var mı?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hala varsa portal diye bi starter pack vardır yeni başlayanlar için.oyunu öğrenmene yardımcı olur.ama ondan çıkan kartların oyunu öğretmek dışında bir faydası olmaz.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:34 tarihinde demiş ki: hala varsa portal diye bi starter pack vardır yeni başlayanlar için.oyunu öğrenmene yardımcı olur.ama ondan çıkan kartların oyunu öğretmek dışında bir faydası olmaz. angel of mercy,goblin general gibi yıkıcı kartlar hariç gerçi bunnarın hepsi artıkın yeni destelerde yeni sürümleri ile çıkıyor ama olsun[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 demek istediğim şu ki portal ı alınca kimseye ihtiyacın kalmıyor birinin sana öğretmesi gerekmiyor okuyup öğreniyorsun.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 black kartlar icin ne dersiniz? birde kirmizinin bi wolf karti vardi,1/1,regeneration a izin vermiyordu,saldirdigi butun creaturelerim bi daha savasamaz oldu,green regen attim bende creaturelere,halen saldiramaz haldelerdi,neden bu durum ortaya cikiyor?[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ahhhh bi tek kart serisi bilirim blacklerde oda nightwalkerlar.. hem portaldan çıkıyordu hemde arabian hedehödösü vardı ondan çıkıyor mükemmeldi ya adam o kadar creature çıkmışken onlara birde bişey Funeral diye bir kart wardı her vuran yaratık için rakip bir card discard ediyordu eehehehhe bu comboyla çok yenerdim bööbgöögögögö alamak istiyorum[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Neler geldi neler gecti......... dolar 1 milyon olmadan Canlanmaz İstanbulda bu oyun :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el [Bu mesaj Masticore tarafından 23 Temmuz 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 e-league e gidiosun, ordan apprentice adli programi son update iyle birlikte (fifth dawn) çekiyosun. sonra deck editor acip sag ustteki 3 bolumden biri olan format bölümünden type ii yu seciyosun. go ya basıosun, sol alttaki bolumde yenilenen kart listesini inceliosun. hosuna giden, birlikte kullanabilecegini dusundugun kartlari add tusuyla sag tarafa atmak suretiyle ayiriyorsun. daha sonra wizards ın magic sitesine ugrayıp son turnuvalardan haberlere, yorumlara, top8 deck listlerine ve forumlardaki archetype tartismalarina bakiyosun. kendi dusundugun kartlarla karsilastiriyosun. basarisi belgelenmis archetype lardan senin secimine yakin olani aliosun mesela, üzerinde oynuosun biraz; sonra irc ye gidiyosun. efnet serverından #apprentice kanalina girip apprentice uzerinden deste deneyecek rakip ariosun. arada kurallarla ilgili sorularını #mtgjudge kanalinda, deste mekanigi konusundaki sorularını da #mtg kanalına sorma firsatini elde etmis bulunuyosun. sevdegin desteleri denedikten ve birbirleri arasindaki matchuplarin sonuclarina gore birine karar verip, uzerinde oynayarak olusturdugun son listedeki kartlari single olarak getirtiyosun. bunun icin bu site gibi sitelerdeki linkleri kullanabilirsin veya irc de sorabilirsin. kartlarin eline gectikten sonra artik turnuva ortamlarina akip bilet alisverisini masaüstüne tasiyabilirsin. tabi yapılan turnuva, oynayan oyuncu, oynayacak mekan bulabilirsen .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bulursan git bi fifth bi forth 3 arabian booster ac yaninada 3 tempest 2 stronghold 1 exodus koy kral gibi type2 deck yaparsin kendine biraz trade le ama bunlari bulmak cok zor turkiyede imkansız[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bide 40 kart 20 land basta ise yarar counter deck kurarsin 30 land basarsin icine burn deck yaparsin (ki ben taparim burnden baska deck nadir kullnirim) 14-12 land yeter ama bunlar sonraki meseleller alicaksin advanced bi iki deck basliyacaksin portala para verme onu 3+ yas icin :) yazik etme kendine[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Arkadaşlar ben Counter ve Orb un ustune deck tanimam. Mavinin üstünede renk tanimam. Duzgun oynarsan Control decklerini kimse yenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ya kardeşim yeşille pompalıycan siyahla girişicen bitiricen olayı.Ama eğer mavi sürerlerse işin zor olur o başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 +1 masticore Olay mavide ne kırmızı ne siyah ne de beyaz(tabi bence:)) Benim tavsiyem decki kurmadan her renkte oynamandır.Hangisi hoşuna giderse onla oyna.Önce sağlam bi combo bul (tabi sen zor bulursun tecrübeli arkadaşlar buraya yazarlar) sonra ona göre deckini kurarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Elflerle manyak deck kuranlar var.Ya da artifactlerle sliverlarla filam.sliverlar birbirini destekledii için çok değişik combolar üretilebilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bu arada Saklıkent kapanmadan önce yaptığım bi çakallıktan bahsetcem. Saklıkentte her yeni deck piyasaya sürülünce o deckin turnuvası düzenlenirdi.giriş 30 milyondu.Katılımcılara yeni çıkan deckin deck paketini ve 3 tane de boosterını veriolardı.Ayrıca ilk 28 katılımcı o deckin rare+foil+tarihli kartlarından kazanıodu ki bu kartlardan türkiyede sadece 28 tane oluodu(başlangıç fiyatı en az 120$ yani) Biz tabii liseli gençlik olarak(harcanan gençlik olarak :() böle şeylere pek zaman ayıramıoduk.Amaaa!.. Turnuvanın ilan edildii gün ben ve kankim koşarak saklıkente girioz ve kaydoluoruz.Decki+3 boosterı+Preşızz foili kapıp kaçıoduk.(deck normalde 2 milyon,booster ise 6 milyondu.O yüzden turnuvaya katılarak kara geçmiş oluodun :) ) eer saklıkent başka biyere taşınmışsa(ki inşallah öledir) ya da bildiniz başka bir magic turnuvalarını düzenleyen cafe varsa bunu yapın şiddetle öneriorum benim böle böle acaip foilim birikti :D [Bu mesaj Reorx_Megalith tarafından 02 Ağustos 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Odrin ben hemen hemen her renkle oynadim. Ama sunu gordum Oyunda en ucuz paraya kurulan Deck mavi en iyi deck te mavi :D donem donem mavinin yanina Siyah cardlar ekleyerek oynadim cunku magic surekli degişen bir şey type 2 surekli degisiyo cok renkli decklere gecilince tek renk deck cikaramiyosun . Su anda Magic oynamiyorum pek oynayanda kalmadi heralde. www.Brainburst.com ten baktigima gore mavinin can damari Counter spell ve Memory lapse cardlari 8 edition dan kaldirilmis.Bu maviyi biraz boza bilir ama gecen bun baktim www.Brainburst.com dan Bir mavi deck var en pahali card i 3 dolarlik uncommen. Bu deck i yenen cikamiyodu :). galiba yeni type 2 tan cikti Sizin Magic te en hosunuza giden Cardlar neler Arkadaslar ? benim bu oyunda en hosuma giden card Misdirection Urzas Rage le counter lanamayan 10 damage vuracakken misdirection i yiyip kendine girince damage Shock etmesi cok hosuma giderdi :) ikinci favori Card im Nevinyrral's Disk Land disinda oyuna acilmis ne varsa temizliyor bunla cok super damage desteleri yapardim. ucuncu favorimde Hatred Kombosu gelirse eline 2 ci turn de oyun bitirmesi guzeldi :) [Bu mesaj Masticore tarafından 05 Ağustos 2004 09:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mavi-beyaz rulz derim, genelde oyunlarım 1 can kalmışken düşmanın 20 canı oluo, sonra ben kazanıyorum.Kuruldun mu olayı bitiren bir deck. Bir de siyah, shadow ve discard deck'i var ki, Megrim+Bottomles Pit combosuyla ki 4'er tane var, olayı bitiriyorlar.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mavi beyazda Tek deste tavsiye ederim oda Counter-Rebel Kurulmak diyosun. Control deckleri kurulmana izin vermezki[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hatirliorm da bi turnuvada bi counter rebel a ayni oyunda 2 tsabos decree atmistim .. nasi bi zevkti anlatamam ehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Siyah discard deckim vardı zamanında Megrim + Order of Yawgmoth bitiriyodu her tur 4er 4er oh yani. Karşıda artifact / siyah creature yoksa bu komboyu açtıkan sonra 5 turda oyun kesin bitiyodu. Discard sorceryleri çok işe yarıyodu bi tane de kart vardı yanlış hatırlamıyosam adam elindeki bütün kartları discard ediyodu adını unttum şimdi kaç yıl oldu. Creature olarak da Volrath the Fallen çıkmıştı bana dağıtır kendileri :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar