Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 çok iyi bu ya. nerdeyse 1 sene olcak çok nadir sapıtıyor. şu anda 1.1 mpbs ile download yapıp 360p starcraft maçı izliyorum hiç takılmadan. 10 mbit halbuki hızım imkansız bir şey şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 kaçak vardır hatta^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 henüz sizin bölgede yoğunluk yok demekki. ben bir aydır bir kere 1 üstü gördüm. temmuzda falan 1.21mbs olurdu hızım halbuki hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 aslında burası baya büyük bi sitede 14 katlı apartman (ki apartman apartman ip verdiklerinden sitenin geri kalanı önemli değil sanırım) ama oturanların çoğunun metronetten haberi yok sanırım. alanlar da ttnet falan alıyordur. o yüzden baya memnunum ya. fatura ödemesi sıkıntı biraz, resmen azap çekiyorum öderken, anca telefondan kredi kartıyla ödeyebiliyorum. hoş 6 ay boyunca 20 lira verdim, şimdi de 50 lira veriyorum daha ne isterim allah'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi taahhüt süresi bitince tongalara gelebilir, yapraklara yan basabiliriz. şu anda adamların sitesinde bizim verdiğimiz paraya 2mbit (evet İKİ) satıyorlar. bir de geleceğin interneti fiber aflan diyorlar. sanki 2mbit için fibere gerek var, iki bardak arası iple bile aktarırsın o bağlantıyı. yani 14 ay sonra (benim için) güzel bir bağlantı yoksa metronet de gg olur. iki ne lan? iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 neyine yetmiyor la 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ışık hızında yemek siparişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 10 mbit olunca daha mı hızlı geliyor sipariş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 fiberden emiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ahmedinejad ya sirket senin yada prizle iliskin var, hangisi soyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bu metronet 'te bor olayına döndü iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 off adam gibi bi ISP olamayacak mı bu ülkede? sabah net gitti. iki saat sonra sabredemeyip aradım (sık sık gitmesine alışık olduğumdan biraz nadasa bırakınca geliyor bazen) dediler ki sistem güncellemesi yapmışlar. xx20xx MAC ID sahibi modemlerin yenileriyle değiştirilmesi gerekiyomuş. 72 saat içinde geleceklermiş. ULAN BEN ARAMASAM ŞEYLERİNE SÜRECEKLERİ YOK. insan güncellemeden önce modemleri değiştirmez mi ulan. ALLAH YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bordan ziyade , bu metronettir , fiber internettir falan , sitede oturmayan insanlar için , Erke Dönergeci kadar gizemli ve uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 modem değiştirme şeysinden başı yanan var mı başka? bekleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bende bir sorun yok ya. neymiş bunun şartı şurtu tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 modemin mac ID'sinde, son altı hanenin ilk iki rakamı 20 bende. böyleyse değişiyomuş. niyesini / bahanesini bilmiyorum. nasıl olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hala gelmediler ülkede adam gibi ISP yok şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 var uydunet uydunet kötü diyen de tatava kötünün iyisi filan değil iyi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hay dilimi eşşek arısı soksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 uydunet alırdım ama pahalı o da. kablotvyi iptal ettiydik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 dördüncü günün akşamında hala yoklar. cuma diye cmt pazarı da araya kaynatırlarsa bütün blokların kabinlerini yakarım sıkıyosa gelmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 metronet kötü metronet almayın metronet kopuyor metronet modem sorunu gelmeyen teknik servis metronet rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi arayınca ne diyor adamlar. biraz dürtseydin telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 şeyden diyorum, fatura yüzünden kesilince mesela, faturayı yatırınca aramadan açmıyorlar. illa arayıp dürteceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar