Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Software Project Management dersi için Proje Tavsiyesi

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Hoca 1 dönemlik bir proje hazırlamamazı istedi. Örnek olarakta 65 yaş üstü kullanıcılar için kolaylaştırılmış arayüze sahip mail applicationını gösterdi. Programın çalışır olmasına gerek yokmuş, önemli olan arayüzün tasarlanması, bu konuda yapılan ve geçerliliği olan makalelerin araştırılması vs. imiş. Zaten bu ders programlamadan çok sözel bir dersmiş. 1 hafta içinde projemizi bulup hocaya bildirmemiz gerekiyor. Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

brigand sayesinde cok rahat gectiydim bu dersi, brigand'in projesine konarak :)

onun yaptigi da seydi internet sitesinden ogrenciler notlarini girip hesaplayabilir devamsizliklarini takip edebiliyor bi de mesajlasabiliyorlardi. sitenin adini hatirlasam verecem linkini de adini hatirlayamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

brigand sayesinde cok rahat gectiydim bu dersi, brigand'in projesine konarak :)

onun yaptigi da seydi internet sitesinden ogrenciler notlarini girip hesaplayabilir devamsizliklarini takip edebiliyor bi de mesajlasabiliyorlardi. sitenin adini hatirlasam verecem linkini de adini hatirlayamadim.

siz ayni okuldasiniz dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

SpiderS_DangeR said:

abi öyle basite de konmak istemiyorum ama hiç olmazsa görmüş olurum fikir olur iyi olur yani

ya bu derste proje bi amactan cok arac, cok uber bisi yapmana gerek yok bence.
mesela bundan sonra software specification and design alcaksan onda da projenin kendisi pek onemli deil o yolda attigin adimlar onemli requirement cekme teknikleri formal specler design patternleri vs...
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ya bu derste proje bi amactan cok arac, cok uber bisi yapmana gerek yok bence.
mesela bundan sonra software specification and design alcaksan onda da projenin kendisi pek onemli deil o yolda attigin adimlar onemli requirement cekme teknikleri formal specler design patternleri vs...

evet ama yinede uğraşmaya değecek bir proje olsun istiyorum ama bulamadım maalesef bi türlü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...