SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Hoca 1 dönemlik bir proje hazırlamamazı istedi. Örnek olarakta 65 yaş üstü kullanıcılar için kolaylaştırılmış arayüze sahip mail applicationını gösterdi. Programın çalışır olmasına gerek yokmuş, önemli olan arayüzün tasarlanması, bu konuda yapılan ve geçerliliği olan makalelerin araştırılması vs. imiş. Zaten bu ders programlamadan çok sözel bir dersmiş. 1 hafta içinde projemizi bulup hocaya bildirmemiz gerekiyor. Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 brigand sayesinde cok rahat gectiydim bu dersi, brigand'in projesine konarak :) onun yaptigi da seydi internet sitesinden ogrenciler notlarini girip hesaplayabilir devamsizliklarini takip edebiliyor bi de mesajlasabiliyorlardi. sitenin adini hatirlasam verecem linkini de adini hatirlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi öyle basite de konmak istemiyorum ama hiç olmazsa görmüş olurum fikir olur iyi olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 merhaba, apartman yönetimiyle ilgili bişeyler yap aidatların takibi borçlar gelir gider her daire daire kodyla girsin falan hem kolay, hem orta kapsamlı falan . aidatını ödemeyeni ayın şerefsizi diye duyuru yapsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 dış kapıyı da otomatik girişli yap..aidatını ödemeyen kapıyı açtığı zaman yöneticiye sinyal gitsin adamın kapısına dayansın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 senko said: brigand sayesinde cok rahat gectiydim bu dersi, brigand'in projesine konarak :) onun yaptigi da seydi internet sitesinden ogrenciler notlarini girip hesaplayabilir devamsizliklarini takip edebiliyor bi de mesajlasabiliyorlardi. sitenin adini hatirlasam verecem linkini de adini hatirlayamadim. siz ayni okuldasiniz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kimle? brigand diyorsan eeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 SpiderS_DangeR said: abi öyle basite de konmak istemiyorum ama hiç olmazsa görmüş olurum fikir olur iyi olur yani ya bu derste proje bi amactan cok arac, cok uber bisi yapmana gerek yok bence. mesela bundan sonra software specification and design alcaksan onda da projenin kendisi pek onemli deil o yolda attigin adimlar onemli requirement cekme teknikleri formal specler design patternleri vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 banka otomasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 senko said: ya bu derste proje bi amactan cok arac, cok uber bisi yapmana gerek yok bence. mesela bundan sonra software specification and design alcaksan onda da projenin kendisi pek onemli deil o yolda attigin adimlar onemli requirement cekme teknikleri formal specler design patternleri vs... evet ama yinede uğraşmaya değecek bir proje olsun istiyorum ama bulamadım maalesef bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 elesso said: merhaba, apartman yönetimiyle ilgili bişeyler yap aidatların takibi borçlar gelir gider her daire daire kodyla girsin falan hem kolay, hem orta kapsamlı falan . aidatını ödemeyeni ayın şerefsizi diye duyuru yapsın... ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 risk yaz, bitirebilirsen bende senin projene konarim asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 65 yaş demiş hoca, sende 10 yaş altı kullanıcılar için yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 cips counter yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar