Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Bütün bilirkişiler kaçtı abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 http://www.itusozluk.com/goster.php/8+ekim+2010+k%FDzlar%FDn+facebook+durumlar%FD/@5834752 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ha çok heyecanlıymış şimdi bunu okuyunca bi hareketlenme oldu bence. Sütyeni nereye koydukları da renkleri de alakalı değil zaten meme kanseriyle, kendilerine ilgi çekiyolar meme kanserine değil. Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 arkadaşımın statusunde aynanın yanına yazdığını görünce çıkarma sütyenini zeynep memelerin sarkıyor :D diye pm attım şapşal seni :D yazdı o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Çok modern ve çılgınsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ABİ ARKADAŞLARDAN KİMSE YAZMADI SADECE KIZ ARKADAŞIM YAZDI OV MAY GAD OFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 liselinin kız arkadaşımı olurmuş ne günlere kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Otrivine said: Bir de kendine feminist diyen bir gurup insan bu tiplerin erkeklerle eşit olması gerektiğini düşünüyor. Yalnız feminizm =/= kadın erkek eşitligi. Feminizm = kadınların üstünlüğü. Birde kadınların erkeklerle eşit olması gerektiğini düşünüyor demişsin. Erkekler ve kadınlar eşit? Haşaa, Erkekler > kadınlar. Tabi "gerektiğini düşünüyor ..." da önemli, kadınların düşünebileceğini ima etmişsin. Postunda fail çok dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 çorap olayını yapalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 aradım benim kızı, YAZMAYACAN ÜLEN!! dedim. kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 biri şey yazmış, yere koyunca bereketi kaçıyormuş, asıyorum hep hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Klozetin ortasina birakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 para b.k gibi diyorsun dayıboy yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bugün, şu saat sağa mı yatırıyorsunuz, sola mı diye başlatsam bir tane bunu 2'ye katlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bağa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 istersen sana da yatırırm kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kanka ayagı döt ayagı üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 biraz önce de bana bu mesaj geldi erkeeekk said: Sayın Baylar, Bildiğiniz gibi Facebook'taki bayan arkadaşlar geçen sene sütyen renklerini bu sene de çantalarını nereye koyduklarını herhangi bir açıklama yapmadan Facebook iletilerine yazarak ve birbirlerinin iletilerini beğenerek bizi merakta bırakmışlar, kafamızı karıştırmışlar adeta dalga geçmişlerdir. Ortaya çıkan kaotik duruma da kadınların gücü yakıştırmasını yapmışlardır. Şimdi sıra bizde. Erkek dünyasının gücünü gösterelim * LÜTFEN İLETİLERİNİZE HİÇBİR AÇIKLAMA YAPMADAN OTOMOBİL KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZ YAŞI "ilk kez xx yaşımda..." BİÇİMİNDE YAZINIZ. BÖYLECE TRAFİK KAZALARINA DİKKAT ÇEKECEĞİZ :) * HABER KAYNAĞINDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU TİP İLETİLERİ YORUM YAPMADAN BEĞENİNİZ. * BU MESAJI LİSTENİZDEKİ ERKEKLERE GÖNDERİNİZ. * KADINLAR NE YAPARSA YAPSIN BU İLETİLERİN SIRRINI AÇIKLAMAYINIZ. İyi eğlenceler :)) NOT : Eşine, sevgilisine, kız kardeşine ve/veya kankasına söyleyen , bilgi sızdıran yada mesajların anlamını ima edenler TOP olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 12.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 said: Bildiğiniz gibi Facebook'taki bayan arkadaşlar geçen sene sütyen renklerini bu sene de çantalarını nereye koyduklarını herhangi bir açıklama yapmadan Facebook iletilerine yazarak ve birbirlerinin iletilerini beğenerek bizi merakta bırakmışlar, kafamızı karıştırmışlar ve adeta dalga geçmişlerdir. Ortaya çıkan kaotik duruma da kadınların gücü yakıştırmasını yapmışlardır. Şimdi sıra bizde. Erkek dünyasının gücünü gösterelim * LÜTFEN İLETİLERİNİZE HİÇBİR AÇIKLAMA YAPMADAN OTOMOBİL KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZ YAŞI "ilk kez xx yaşımda..." BİÇİMİNDE YAZINIZ. Böylece trafik kazalarına dikkat çekeceğiz :):) * HABER KAYNAĞINDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU TİP İLETİLERİ YORUM YAPMADAN BEĞENİNİZ. * BU MESAJI LİSTENİZDEKİ ERKEKLERE GÖNDERİNİZ fadsfadsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ne oldugunu aciklamadan bir seye dikkat cekmeye calismak: http://forum.i3d.net/attachments/offtopic-english/943182047d1249721477-happy-birthday-frank-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bu aptal insanlar nasıl hayatta kalıyo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 diyorum yahu kalıtsal zenginliğin yerini parasal zenginlik aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 SpiderS_DangeR said: said: Bildiğiniz gibi Facebook'taki bayan arkadaşlar geçen sene sütyen renklerini bu sene de çantalarını nereye koyduklarını herhangi bir açıklama yapmadan Facebook iletilerine yazarak ve birbirlerinin iletilerini beğenerek bizi merakta bırakmışlar, kafamızı karıştırmışlar ve adeta dalga geçmişlerdir. Ortaya çıkan kaotik duruma da kadınların gücü yakıştırmasını yapmışlardır. Şimdi sıra bizde. Erkek dünyasının gücünü gösterelim * LÜTFEN İLETİLERİNİZE HİÇBİR AÇIKLAMA YAPMADAN OTOMOBİL KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZ YAŞI "ilk kez xx yaşımda..." BİÇİMİNDE YAZINIZ. Böylece trafik kazalarına dikkat çekeceğiz :):) * HABER KAYNAĞINDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU TİP İLETİLERİ YORUM YAPMADAN BEĞENİNİZ. * BU MESAJI LİSTENİZDEKİ ERKEKLERE GÖNDERİNİZ fadsfadsg aga bunu yapsak ya.... şu mallara yaptıklarının bir bok olmadığını gayler communitynin bile yapabileceği zeka gerektirmeyen zımbırık bir şey olduğunu göstersek çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar