Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 arkadaşı beklicem diye bu yağmurda benzine girdim, ,ğrenç müzik çalıyo lan burası :/ müziğin başlangıcında "ıptıs ıptıs"ın "tıs"ı o kadar tiz ve gürültülü geldi ki millet irkilip yerinden zıpladı. had kopuyos IP IŞŞ IP IŞŞ flaaaaayyyyiiiyyyyaaaiyyyyyaayyy
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yok benzinin konsepti bu. hatta polis akademisinde mavi istiridye barında çalan parça tekno olarak çalıyo şu an. burda çalışan adamın beyni kulaklarından akar lan. sadfasdf
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Abi ayıptır söylemesi niye oradasın peki hala? Ya da orada mısın?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ya yağmur yaayo, arkadaş geldi gelicek patates yiyorum... kaldım bööle sdfad
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 benzindeydin sonra gaza geldin yazdın bunları?
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Sovyet rusyada benzin sana giriyormuş! ::o
Öne çıkan mesajlar