Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 arkadaşı beklicem diye bu yağmurda benzine girdim, ,ğrenç müzik çalıyo lan burası :/ müziğin başlangıcında "ıptıs ıptıs"ın "tıs"ı o kadar tiz ve gürültülü geldi ki millet irkilip yerinden zıpladı. had kopuyos IP IŞŞ IP IŞŞ flaaaaayyyyiiiyyyyaaaiyyyyyaayyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 benzinliğe girmiş olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yok benzinin konsepti bu. hatta polis akademisinde mavi istiridye barında çalan parça tekno olarak çalıyo şu an. burda çalışan adamın beyni kulaklarından akar lan. sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Abi ayıptır söylemesi niye oradasın peki hala? Ya da orada mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ya yağmur yaayo, arkadaş geldi gelicek patates yiyorum... kaldım bööle sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hangi benzin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 benzindeydin sonra gaza geldin yazdın bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Sovyet rusyada benzin sana giriyormuş! ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar