Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Day9'nın yeni olayı bu. Bilmeyenler varsa, adam böyle geyik bir şart koyuyor, onun koyduğu şartlara uyarak oynuyorsunuz ve replay i atıosunuz day9'a. Geçtiğimiz haftalarda queensiz zerg, tek base carrier rush, marauder marine ve tank yapmadan terran oynamak gibi şeyler yaptırdı. Gerçekten çok eğlenceli maçlar çıkıyor arada. Bu haftanın olayı 3v3 veya 4v4 bir oyunda her oyuncunun yalnızca tek bir ünite üretmesi ve bunu oyunun başında all'dan yazması. Yani oyun başlayınca "i will go zea only" diyorsun ve hakkaten de öyle yapıorsun. Bu haftanınkini yapıp eğlenelim diyorum. Var mıdır katılmak isteyenler? Uzattım da uzattım, olayın özeti ve replayleri şurda: http://day9fan.com/fundaymonday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 güzel fikir, bir işe yaramış day9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 day9' laf etmeyin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 laf etmekle ne alakası var gayet cıvık, zevksiz bir caster ve beğenmiyorum ve bunu belirtiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aslında bu seferkini yamak lazım varmı bi terran bi zerg döktürelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ben varım terran olaraktan, giriom oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 izlemiştim ben bunlardan herkes yapıyor, trump'un maçıydı galiba. zevkli idi bayagı eglendiler. infestor only basan ile reaper only basanın karşılaşması komik olmuştu. gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 off yemeğe gittim kurdunuz mu ekibi bensiz :/ baal burdaymış. ben de giriorm. epilogue.399 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 eglence evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 baal 2-0 beni turnuvada ezmekle mesguldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Tachikoma said: laf etmekle ne alakası var gayet cıvık, zevksiz bir caster ve beğenmiyorum ve bunu belirtiyorum seni keşfetmesi için blizzard a mail yolladım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ben de oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 infestor/raven/sentry/ling gibi bişi zevkli olur baya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sölemesen olabilirde oyun başında söyleyince direk kırıyolar ya sentry+phoneix+thor denedik tutmadı dfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 niye sölüosun ki sölemek mi gerkeiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 söylemek zorundasın yoksa sayılmıo -_- hellion, baneling, phoenix gittik geçen kazandık. ghost, raven, infestor/queen yada raven/immortal/corrupter denemek istiyorum ama ben. Yapalım mı bi ara? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hala devam ediyorsanız geleyim, esl de maçlarım bittide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sıkıntıdan 1 aylık wow actırıp arkla char actım simdimi cvp veriyosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar