dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 İstanbulda cumartesi günü açık, hatta 21.00'a kadar -yani geç saatlere kadar açık- olan kütüphane var mıdır? vardır da neresidir? ev kalabalık oldu, imkansız çalışmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Boğaziçi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 cts kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Borusan'ın İstiklal'deki müzik kütüphanesinde barok müziği eşliğinde çok ders çalıştım ama erken kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 saat 5'e kadar açık var, taksimde atatürk kitaplığı. güzel bir yer. akbank sanat kütüphanesi var ama orayı bi denk getiremedim ne zaman gitsem kapalı oluyo ama güyya açık cumartesileri heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kadıköy'de kafe mafe bilen var mı? böle boş bi yer.. otururum öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kahve dünyasında çalıştım ben bi kaç kere fena değil ama cumartesi gürültü olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 lan sokacam kalabalığına ha! nerde çokluk orada bokluk 20sf adam gibi okuyabildiysem bugün var ya.. ufff uffie http://www.youtube.com/watch?v=sUqFm0mhTYY canım sıkıldı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar