dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 İstanbulda cumartesi günü açık, hatta 21.00'a kadar -yani geç saatlere kadar açık- olan kütüphane var mıdır? vardır da neresidir? ev kalabalık oldu, imkansız çalışmak :(
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Borusan'ın İstiklal'deki müzik kütüphanesinde barok müziği eşliğinde çok ders çalıştım ama erken kapanıyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 saat 5'e kadar açık var, taksimde atatürk kitaplığı. güzel bir yer. akbank sanat kütüphanesi var ama orayı bi denk getiremedim ne zaman gitsem kapalı oluyo ama güyya açık cumartesileri heh
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kadıköy'de kafe mafe bilen var mı? böle boş bi yer.. otururum öle..
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kahve dünyasında çalıştım ben bi kaç kere fena değil ama cumartesi gürültü olur tabi
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 lan sokacam kalabalığına ha! nerde çokluk orada bokluk 20sf adam gibi okuyabildiysem bugün var ya.. ufff uffie http://www.youtube.com/watch?v=sUqFm0mhTYY canım sıkıldı =(
Öne çıkan mesajlar