kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Merhaba , Bu tart jöle , pasta jölesi , bitkisel jöle ya da Dr . oetker in Jel diye geçen ürünleri arasında tad veya yapılış olarak bir fark var mı ? Birbirlerinin yerine kullanılabilirler mi ? Dr. Oetker 'in Jel ine alternatif daha uygun fiyatlı bir ürün arıyorum da açıkçası , şimdiye kadar 2 marka bulabildim , onlar da işime yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bildiğim kadarıyla yapılışlar aynı genelde. ama tat konusunda büyük fark olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Doç.Dr. Oetker esprisi yapılmadan kendimi ateşe atayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 birde tatları arasında fark var evet diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ehahah. Cok tanidik geldi muhabbet. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Hahaha evet =) Pek çeşit yok ama uygun olarak , bir tane var , o da o ürünün yanında görünmesini istemiyor. Yeşil kuşak ticaret bir firması sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aslında en iyisi kendin yapman. iyi pasta yapan bir tanıdığın varsa aşçı felan, ona sorabilirsin. ya da piyasada bazı kitaplar var onlarda da bu tip şeylerin tarifi oluyor. istediğin şeyi en iyi öyle elde edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Kendim için istemiyorum , toplu olarak satın alıcam bu tarz bir ürünü , ama dediğim gibi bitkisel jel (jöle) markası çok kısıtlı Türkiye'de . Satmaya olumlu bakmayanlar olması durumunda alternatiflerim nedir diye öğrenmek için sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 toplu derken pastane açıp çok paket birden mi kullanacan? o durumda kendin yapsan daha kolay olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 cello şat mı yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ürünün yanında promosyon amaçlı verilcek , kendi imalatımız gibi bir durum söz konusu değil malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar