kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Merhaba , Bu tart jöle , pasta jölesi , bitkisel jöle ya da Dr . oetker in Jel diye geçen ürünleri arasında tad veya yapılış olarak bir fark var mı ? Birbirlerinin yerine kullanılabilirler mi ? Dr. Oetker 'in Jel ine alternatif daha uygun fiyatlı bir ürün arıyorum da açıkçası , şimdiye kadar 2 marka bulabildim , onlar da işime yaramıyor
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bildiğim kadarıyla yapılışlar aynı genelde. ama tat konusunda büyük fark olduğunu düşünüyorum
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Doç.Dr. Oetker esprisi yapılmadan kendimi ateşe atayım dedim.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 birde tatları arasında fark var evet diyim.
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Hahaha evet =) Pek çeşit yok ama uygun olarak , bir tane var , o da o ürünün yanında görünmesini istemiyor. Yeşil kuşak ticaret bir firması sanırım :/
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aslında en iyisi kendin yapman. iyi pasta yapan bir tanıdığın varsa aşçı felan, ona sorabilirsin. ya da piyasada bazı kitaplar var onlarda da bu tip şeylerin tarifi oluyor. istediğin şeyi en iyi öyle elde edebilirsin.
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Kendim için istemiyorum , toplu olarak satın alıcam bu tarz bir ürünü , ama dediğim gibi bitkisel jel (jöle) markası çok kısıtlı Türkiye'de . Satmaya olumlu bakmayanlar olması durumunda alternatiflerim nedir diye öğrenmek için sordum
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 toplu derken pastane açıp çok paket birden mi kullanacan? o durumda kendin yapsan daha kolay olmaz mı?
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ürünün yanında promosyon amaçlı verilcek , kendi imalatımız gibi bir durum söz konusu değil malesef
Öne çıkan mesajlar