pnoise Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 beyaz renk köşesinde blueray yazan ps3 oyun kutularından nerede bulabilirim. shoptodan oyun almıştımda gerizekalı ptt ne yaptıysa kutuda çatlak var da. orjinal kutu olursa daha sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3RE11-Playstation%203%20Replacement%20Cases%20x3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kırık gelmesin bu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hehe evet yazık olur o zaman gerçi biraz şansızlık olmuş bana şimdiye kadar kırık gelmedi hiçbir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kutunun üst tarafı kırılmış ya. zaten anlamadım little big planet almıştım jelatinsiz geldi. ama içindeki herşey yenilik kokuyordu. el değmemişti. adamlara sordum sony adamlara öyle bir posta yollamış. 0dı yani ama belki jelatinsiz olduğundan oralarda bişey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ben fifa 11 i öyle bi açtımki kabındaki jelatinide söktüm cıplak kaldı cd kabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yok benim dediğim jelatin kab jelatini değil. yeni alırsın da dışına sararlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 herhangi bir spotçuya git iste, genelde vermiyorlar ama iyi laf yaparsan alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar