Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Erkek saç dökülmesinin sebebi DHT nin saç köklerini inhibe etmesi o doğru... Ama rogaine in etki mekanizması DHT derişimini azaltmaya yönelik değil. Daha önce de yazdığım gibi damar çapı genişletici. O yüzden koluna sürsen kolundaki kıllar da gürleşir... DHT ye çözüm istiyorsan Propecia kullanacaksın. Günde 1 tane hap alıyorsun, vücuttaki fazla testosteron hormonunun DHT ye dönüşmeden emilmesini sağlıyor. Ama tabi onun yan etkileri arasında iktidarsızlık bile var. Saçım çıksın diye kuşumdan olma riskini ben göze alamamıştım. Rogaine'i bende 5 senedir kullanıyorum. Çok iyi sonuçlar elde ettim ve en azından 40 ıma kadar kullanmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Aldarion said: Erkek saç dökülmesinin sebebi DHT nin saç köklerini inhibe etmesi o doğru... Ama rogaine in etki mekanizması DHT derişimini azaltmaya yönelik değil. Daha önce de yazdığım gibi damar çapı genişletici. O yüzden koluna sürsen kolundaki kıllar da gürleşir... DHT ye çözüm istiyorsan Propecia kullanacaksın. Günde 1 tane hap alıyorsun, vücuttaki fazla testosteron hormonunun DHT ye dönüşmeden emilmesini sağlıyor. Ama tabi onun yan etkileri arasında iktidarsızlık bile var. Saçım çıksın diye kuşumdan olma riskini ben göze alamamıştım. Rogaine'i bende 5 senedir kullanıyorum. Çok iyi sonuçlar elde ettim ve en azından 40 ıma kadar kullanmayı düşünüyorum. nasıl temin ediosun rogaine ? kuşta bi sorun yok di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Minoxidil saç dökülmesini durdurma konusunda pekte bir şey yapmıyor aslında. Asıl amacı saç çıkarmak. En iyi sonucu almanız için finasterid (propecia, proscar vs.) ile birlikte kullanmanız lazım. Fakat finasterid minoxidil kadar masum bi ilaç değil. Kullanmadan önce yan etkilerini araştırmanız lazım. Araştırırken Türk forumlarını pek ciddiye almayın yalnız. Kolları kırılsa finasteridden bilecek bir kitle var. (Örneğin burası güzel bir kaynak http://www.hairlosstalk.com/interact/) Ha bir de saç dökülmesi için kullandığınız hiç bir ilacı 1-2 ay kullanıpta işe yaramıyor diye bırakmayın. Genelde 6 ay - 1 sene gibi bir süreden önce ciddi hiç bir sonuç göremezsiniz. Minoxun ilk 2-3 ay saç dökülmesini hızlandırması da normaldir. İlacın işe yaradığını gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 plaseboya göre %370 bayan modeli 35 erkek modeli 55 lira civarında bir de şampuanı var işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Dynun said: 3 ay minoxil kullandım. bi fark göremedim. şimdi sadece şampuanım 4 aydır biomen. saç testine gittim. bi kökten 4 saç çıkıyo çok sağlam saçların aslında, sadece ince telli falan dedi. iyi dedim eyvallah saç testine nerde gittin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Saç testi nedir yav? ispatipapaz said: Dynun said: 3 ay minoxil kullandım. bi fark göremedim. şimdi sadece şampuanım 4 aydır biomen. saç testine gittim. bi kökten 4 saç çıkıyo çok sağlam saçların aslında, sadece ince telli falan dedi. iyi dedim eyvallah saç testine nerde gittin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Eskişehirde gittim HDC mi neydi. işte aletle bakıyo kafana orda ekranda büyütüyo doktor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Kafa derisindeki dökülme reseptörlerini yok etmeden ne kullanırsanız kullanın o saçlar gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 minoxil kullanmaya başlayalı 9 ay oldu sanırım başladıktan 4-5 ay sonra etkisi belli oluyordu biraz zahmetli iş ama kesinlikle değdi demiştim ama şimdi yavaş yavaş eski haline dönmeye başladı. sınav stresi olsa gerek; ama bırakırsam daha kötü olacağını bildiğimden bırakmayı düşünmüyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bir ara saçkıran geçirmiştim. Doktor stresten demişti. Sonra revigen adlı ilaçla bir solisyon kullandım ama solisyonun adını hatırlayamıyorum şimdi. Eğer hala atmadıysam şişesini bakayım sağda solda. Bulursam onun adını da yazarım. Yatmadan önce her gün önce solisyonu sürüyordum. Ardından revigen'i. 1 hafta içinde yeni beyaz tüğler çıkmaya başladı. 1 ay sonrasında tüğler siyaha döndü. Hatta bu olay sakalımda bile vardı. Aynı şekilde tatbik ettim. Şimdi hiçbir fark yok. Ucundan açılmaya başlayan alın bölgeme de sürdüm kalanını. Aynı etkiyi gösterdi. Sadece saçkıranda etkili değil yani. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim... Not olaraktan: Ayrıca kullanmayı bırakalı 2 seneden fazla oldu. Ne döküldü çıkan yerler tekrar ne de seyreldiler. 1 şişe ile hepsi hallolmuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 benimde dökülme var bide saçlarım uzun çok belli oluyor döküldü banyoda her yer saç doktora gittim 2 losyon verdi kullan 1 ay gel dedi kullandım bi işe yaramadı tekrar gitcem bakalım iğne falan bişiler diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 askerlik sağ olsun aynı kompoziti 1000 kişi giyince bende kaptım bişeyler kafadan, şimdide dökülmeye başlıyor sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 vaperon said: Bir ara saçkıran geçirmiştim. Doktor stresten demişti. Sonra revigen adlı ilaçla bir solisyon kullandım ama solisyonun adını hatırlayamıyorum şimdi. Eğer hala atmadıysam şişesini bakayım sağda solda. Bulursam onun adını da yazarım. Yatmadan önce her gün önce solisyonu sürüyordum. Ardından revigen'i. 1 hafta içinde yeni beyaz tüğler çıkmaya başladı. 1 ay sonrasında tüğler siyaha döndü. Hatta bu olay sakalımda bile vardı. Aynı şekilde tatbik ettim. Şimdi hiçbir fark yok. Ucundan açılmaya başlayan alın bölgeme de sürdüm kalanını. Aynı etkiyi gösterdi. Sadece saçkıranda etkili değil yani. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim... Not olaraktan: Ayrıca kullanmayı bırakalı 2 seneden fazla oldu. Ne döküldü çıkan yerler tekrar ne de seyreldiler. 1 şişe ile hepsi hallolmuş oldu. losyonun adını veriren doktora sorabilirz arkadaşım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Rogaine in ne yan etkisi varmış pardon? Benim bildiğim spreyi var sadece saç için ve hiçbir yan etkisi yok onun. Sadece kullanılacak bölge dışındaki yerleri suyla yıkamanız gerek o kadar. Biraz fazla sallamış kim demişse. Ayrıca bırakınca da öyle öküz gibi gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yan etki diyen ancak propilen glikol'e alerjik reaksiyon göstermiş olabilir.. başka da bi olay olamaz bana sorarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Revigen'in şişesini buldum. 30ml Revigen Areata adında bir ilaç... Diğerini aramaya devam ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar