Wisslett Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Caddebostan veyahutta taksim'de bildiğiniz önericeğiniz kız arkadaşınızlada gidelebilicek gibi olan bildiğiniz fix menü'lü rakı içip arka fonda tatlı tatlı müzik dinniyebiliceiniz mekan varmı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Fix değil ama fiyatlar fena değil ; Treffpunkt var Litera'nın olduğu yerde. Bizim lisenin lokali olarak geçiyor bazen eski mezunlar kapatıyor falan ama genelde sakin. Çicek vs gibi meyhanelere göre daha şık ve mezeleri lezzetli. Bir iki sefer sıcak yemeği güzel yapamadılar yalnız , fazla tuzlu yapmayın diye bi uyarın , daha önce çok tuzlu gelmişti falan dersiniz giderseniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Treffpunkt adli bir yere meyhane diye gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 cumhuriyet'e gidin :) ama tuzlu gelebilir. ben o yüzden gidemedim daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ya cumhuriyette fix menü yok olası bi muhabbet uzaması durumunda :D ağır yük sıkıntı dert oluyo bide o nedenle sıçtık iyice içip iyice batıyosun :) Bu yüzden fix menü olması şart... bir iki yer buldum ben ama internetten güven olmuyo çok hiç mi yok sizin bildiğiniz ettiğiniz? cambaz bu var usta bilen varmı? Hadin cumartesi oldu olucak cevap bekliyorum halen daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 cumhuriyette nası fix menu yok? her sene gidiyorum ben illa ki biri orada yapıo bi organizasyon..fasıl katı var ve gayet fix menu..nevizadenin o civarındaki çoğu yerde var fix menu adlarını hatırlamıyorum hepsinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Cumhuriyetin sitesinde bile fix menü diye bir menü var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 cumhuriyet diye biryer var taksim'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 cumhuriyet dediği en meşhuru :) ama bir yer demek ayıp lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 cumhuriyet'e gidersin, eşşek gibi içersin, danalar gibi yersin, adam bşaı 50 verirsin. fixe falan gerek yok işte. karides güveç on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 oha ciddi mi? eşşek var dana var gerçi şimdi.şuranın tam adresi var mı, istanbulu pek bilmiyorum ama yolumuz düşerse deneyelim yav edit: gereksiz alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Gazeteciler Lokali var, fix menü canlı müzikli fena değil ama bizim en son gittiğimizde 30 kişilik öğretmen grubu gelmişti ataması yapılan bildiğin düğün ortamına çevirmişlerdi birde bi kaç kişi sarhoş olup sapıtmıştı ama fiyatları iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.galata.com.tr/turk/index.php şiddetle tavsiye ederim, fix menu 50 ile 70 arası bir şey, ama en önemlisi fasıl mikrofonsuzdur ses sistemi yok, masa masa dolaşıp kulağınızın içinde para ver diye darbuka çalanda yok, çok şık güzel bir ortamdır tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 şu galata çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 cumhuriyet meyhanesnin sadece ismi var ben hiç sevmiyorum orayı, buraya bir gidin görün fasıl ekibi çok başarılı, öyle uyduruktan bir fasıl ekibi değil, özellikle ses sisteminin olmaması sesin yalın olarak gelmesi hem çok daha bir güzel yapıyor ortamı hemde rakı masasında arkadaslarınla sohbet edebiliyorsun, ses sistemli yerlerde bangır bangır konustugun duyulmaz eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 meyhanede ses sistemi ne ya, bi keman calan abi olucak, bi de ud, belki kanun, ve darbuka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 cumhuriyet'te eskiden eşek gibi yer içer 50 verirdik ama artık öyle değil ne yazık ki. yemek + limitsiz içki 50 liraya cumhuriyet'te şu an çok zor. bir de şu açıdan bakmak lazım cumhuriyet artık meyhane değil bildiğin taverna olmuş durumda. canlı müziğin olduğu yer artık bildiğin cümbüş. galatayı duymuştum eğer dediğiniz gibi bir yerse pazar günü zaten lazımdı iyi oldu böyle yer tavsiyesi. maksat muhabbeti bölmesin , ağır olsun ve canlı müzik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Cumhuriyet meyhanesi çok meşhurdur ancak henüz ben de gidemedim. Amaç eğlence olsun kesenize neresi uygunsa orası olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 karaköy lokantası fix menü yok ama ayakta adam becermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar