Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Markafoni tarzında başka site ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

alışveriş yapıyorum bunlardan ama hiç memnun değilim. 1. si çok geç kargolanıyor, ikinicisi satılan ürünler genelde ihraç fazlası modunda böyle. kutusu filan zarar görmüş ya da bi kere başımıza geldi, teşhir ürünü gibi zarar görmüş ürün. markafoniye bunu söylediğimizde de değiştiremiyoruz hepsi satıldı diye yanıt aldık. garip.

hani şu iyi diyemiyosun, hepsi aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

alışveriş yapıyorum bunlardan ama hiç memnun değilim. 1. si çok geç kargolanıyor, ikinicisi satılan ürünler genelde ihraç fazlası modunda böyle. kutusu filan zarar görmüş ya da bi kere başımıza geldi, teşhir ürünü gibi zarar görmüş ürün. markafoniye bunu söylediğimizde de değiştiremiyoruz hepsi satıldı diye yanıt aldık. garip.

hani şu iyi diyemiyosun, hepsi aynı.

En son 1 ay once alisveris yaptim istanbul icinde 8 gun civari surdu 2 lira ucuza alcam diye essek olsa ugrasmaz bence bunla.Gozluk aldik bakkaldan poset alip ona koycaklarmis nerdeyse
Sosyal ağlarda paylaş

eski sezon, stok fazlasi, giyimde bedeni kalmamis veya satisi kesat modeller. veya arada sirf hype yaratmak icin piyasa fiyatinin cok da altina olmayan fiyatlardan yeni sezon seyler staiyorlar.

bende gayet memnunum da su ana kadar 15 gunden once siparis gonderebildigine tanik olmadigim hem limango hem markofoniden 10 un uzerinde siparisim var. hepsine min 15 gun beklemisim.

gerci isime de geliyor her seferinde ozur dileriz diye 10 lira hediye ceki veriyorlar asdf
Sosyal ağlarda paylaş

birde kendileri stok tutmuyorlar ortada depo falan yok, max satis adedi aliyorlar anlastiklari firmadan, sonra satislara gore getirtiyorlar ki genelde gecikmenin sebebi de bu oluyor. hele o firmanin da mallari ivir zivir birsuru sehirde depolarda daginiksa tedarik sureci genelde yanlis ve yavas isliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

geç gönderirlerse de devamlı taşınıyoruz bahanesi yapıyorlar. ama zaten siparişi verdikten sonra hemen gelecek diye heves edilmeyince sorun olmuyor.

bu gözlükler, saatler filan üstünde denenmeden alınmazki. sana yakışmıyorsa gözlük patlıyor sonra.

bedenimi bilsem o mağaza her ürünü alasım varda, bilmiyorum ki :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...