xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 trendyol limango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 umarım 24 saatte kontrol ediyorlardır başvuruları. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 alışveriş yapıyorum bunlardan ama hiç memnun değilim. 1. si çok geç kargolanıyor, ikinicisi satılan ürünler genelde ihraç fazlası modunda böyle. kutusu filan zarar görmüş ya da bi kere başımıza geldi, teşhir ürünü gibi zarar görmüş ürün. markafoniye bunu söylediğimizde de değiştiremiyoruz hepsi satıldı diye yanıt aldık. garip. hani şu iyi diyemiyosun, hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 trendyolda calısan arkadasım var, cok iddialılar. myspace, ipekyol falan ortaklarıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ben artık markafoniden siparişi verdim bile. :/ iptal mi edeyim. 7 gün olmadı çünkü ve çok uygun fiyatlara aldım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 etme tabikide. düzgün geldi banada son aldıklarım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 benimde markafoniden tüm alışverişlerim gayet düzgün geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 BiTcH_oFBaT said: alışveriş yapıyorum bunlardan ama hiç memnun değilim. 1. si çok geç kargolanıyor, ikinicisi satılan ürünler genelde ihraç fazlası modunda böyle. kutusu filan zarar görmüş ya da bi kere başımıza geldi, teşhir ürünü gibi zarar görmüş ürün. markafoniye bunu söylediğimizde de değiştiremiyoruz hepsi satıldı diye yanıt aldık. garip. hani şu iyi diyemiyosun, hepsi aynı. En son 1 ay once alisveris yaptim istanbul icinde 8 gun civari surdu 2 lira ucuza alcam diye essek olsa ugrasmaz bence bunla.Gozluk aldik bakkaldan poset alip ona koycaklarmis nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 2 lira derken. giyimlerde gercekten %70 80lere varan indirimler var. goz atmaya deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ama değerde açıkcası. guess gözlük 290 liradan 100 liraya alıyorum. ellerinde patlayan mallar mı yoksa teşhir malları mı bunlar genelde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 eski sezon, stok fazlasi, giyimde bedeni kalmamis veya satisi kesat modeller. veya arada sirf hype yaratmak icin piyasa fiyatinin cok da altina olmayan fiyatlardan yeni sezon seyler staiyorlar. bende gayet memnunum da su ana kadar 15 gunden once siparis gonderebildigine tanik olmadigim hem limango hem markofoniden 10 un uzerinde siparisim var. hepsine min 15 gun beklemisim. gerci isime de geliyor her seferinde ozur dileriz diye 10 lira hediye ceki veriyorlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 indirimin bir nedeni de dükkan kirası vs gibi dertleri olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 birde kendileri stok tutmuyorlar ortada depo falan yok, max satis adedi aliyorlar anlastiklari firmadan, sonra satislara gore getirtiyorlar ki genelde gecikmenin sebebi de bu oluyor. hele o firmanin da mallari ivir zivir birsuru sehirde depolarda daginiksa tedarik sureci genelde yanlis ve yavas isliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 geç gönderirlerse de devamlı taşınıyoruz bahanesi yapıyorlar. ama zaten siparişi verdikten sonra hemen gelecek diye heves edilmeyince sorun olmuyor. bu gözlükler, saatler filan üstünde denenmeden alınmazki. sana yakışmıyorsa gözlük patlıyor sonra. bedenimi bilsem o mağaza her ürünü alasım varda, bilmiyorum ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 trendyol.com deneyin valla bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 markafoni ve trendyol ya bekleme listesi ya da davetiyeyle üye alıyor da birileri bana davetiye yollayabilir mi acaba? edit: davetiyeleri aldım, sinad a teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 markafoni'den davet arayan olursa buyursun: http://www.markafoni.com/i/yavuz_karaburun/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 markafoni efsane mallıklar yapıyor. Gene sorun yaşadık. Adamlar eksik gönderiyor, arayıp sorunca izah ediyorlar. Aramasak bilmicez ne oldu ne bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bende boyle bi yerden gomlek aldim ama hayirlisi bakalim. pek umidim yok benim gelcegine, ev arkadasim gelir merak etme dese de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu tür sitelerden ilk kez alışveriş yaptım geçende (trendyol), 21 Ocak Cuma 2011 - 28 Ocak Cuma 2011 tarihleri arasında gönderilecek dedi ama şimdi duruma baktım kargoya vermişler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Yeni bir tane daha başlamış: http://www.begendy.com/ Üye olan herkese de 20tl var deyorlar bir süre için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 limango beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://www.trendyol.com/Cassette-Hakiki-Deri-Fusya-Erkek-Ayakkabi-MN3708/UrunDetay/14950/2757794/Erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sxfgsdfgds topuk kısa oldugu iyi olmus, agrıtıyo sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar