Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 -law ben mi -çekiç şurda %100 eminimki akşam solo parti vericek olan sensin. Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi size ne yahu. adam istediği gibi öpüşür. rahatsız oluyorsan bakma kardeşim. ha senin mülkünde yapıyorsa atarsın dışarı ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ben de mesela uzun uzun öpüşmem, ön sevişmeye girmem sokakta sevgilimle. Ben rahatsız olurum işte herşeyden önce. Ama Red'in dediği gibi 30 saniyelik öpüşmeler falan gayet normal, ha üstünü çıakrmadığı falan sürece zaten diğerine de müdahale edemezsin. Etmemelisin de. Rahatsız olursan bakmazsın olur biter. Ben rahatsız olduğum bir takım bayanlara bakmamaya çalışıyorum, gözümü kaçırıp sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum mesela. Yaşamayı öğrendim onlarla, siz de öpüşenlerle yaşamayı öğrenin sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hammerzeit said: kardeş öpüşmeye ne tepkisi? çatır çatır öpüşürüm her yerde sen de ekmek banarsın anca. Halka açık bi yerde öpüşürken ekmek banın lan muhauha moduna girersen bi temiz sopa yersin yağız ergen delikanlılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hammerzeit said: kardeş öpüşmeye ne tepkisi? çatır çatır öpüşürüm her yerde sen de ekmek banarsın anca. opusme diyen yok toplum icinde hos karsilanmaz deniyor yoksa kim kimi opmus bize ne benim annem babam milletin icinde opusmez mesela ya da ben kiz arkadasimla amcamin teyzemin yaninda opusmem ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 KISSERS GONNA KISS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 amca teyze yanı başka kampüste ders arası çimlerde otururkenbaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ben öpüsürüm arkadasım. bana gore ayıp degil, sana ayıpsa bilemem. bakmazsin olur biter. istedigin kadar da ayıpla umrumda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 topik gittikçe daha güzel bir hal alıyor eheuh. benim demek istediğim de o çekiççim. birisi ayıplar ikisi ayıplar üçüncüsünde ya laf yersin ya dayak yersin o yüzden etrafında yaşadığın insanların düşüncesini takacaksın. banane lan modunda gezdirmezler adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Gece yarısı bir kahvecinin arka tarafında (kimse yok)sipariş beklerken ön sevişmeye girmiştikte uyarmışlardı huop kameradan görüyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 afferin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 buyursun denesin o yağız delikanlı sataşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 1 kişi değil 3 kişi yiğenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 isterse 5 olsun koçum dicek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hammerzeit said: buyursun denesin o yağız delikanlı sataşmayı. Yahu burak bu dünyanın hakimi benim ayaklarını mayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ha bende öpüştüm sevistim 17-18 yaslarindayken parklarda cafelerde barlarda falan ama eziklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 isterse 5 olsun koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 oha lan bildim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yurtta kalan öğrencilere ayrıcalık tanıncakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 karma yurtsa tanınmasın ayrıcalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 rahat olun abicim. ben izmirde yasadigim icin hicbir sorun olmuyor. en fazla içinden söylenir, arzular millet. lulz. kaç defa dışarda öpüştüm kimse de ne ayak demedi zaten. derse de bana der. siz rahat olun. düşünmeyin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 eyw usta büyüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 izmir hakikatten güzel yer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Zero Tolerance Entertainment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 en çok ben seviştim dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar