maxrep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Merhaba Çok eski çizgi roman okuyucusuyum. Teksas, Tomminks, Zagor, Kızılmaske, Atlantis, Süperman, Örümcek Adam, Fantastik 4lü, Rom,Conan, X Men, Kaptan America, Gümüş Kayakçı ve adını hatırlamadığım nicelerinin okudum. Örümcek Adam iki haftada bir çıkardı. Hiç kaçırmadım. belki arada bir iki tane olaibilir. Sonraları ayda bir fikstür çıktı. Renkli A4 e . Conanv e SÜperman de öyle oldu. Sonra kayboldular. Bunları eski çıkan sayıları bulabileceğim yer varmı. Sahaflarda bulamıyorum (kocaeli) Veya internet den okuyabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ankarada sahaflarda bolca conan, teksas, tommiks şeyler görüyorum. kitapçılarda bazen yeni ciltler oluyor. torrentlerde eski çizgi roman sayıları oluyor, şansını torrentte deneyip arayıp bulup indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar