Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Esya koymak icin konteyner, depo.

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bu tip hizmetlerle ilgili deneyimi olan var midir acep ?

Koltuk takimi, beyaz esya gibi, kotu ortamlarda kolay zarar gorecek esyalari barindirabiliyor muyuz ?

Son olarak; fiyatlari ne alemdedir ? Nereyi tavsiye edersiniz seklinde iki adet bonus sorum var.
Sosyal ağlarda paylaş

Istanbul'da evet. Goztepe'ye yakin mumkunse.

Bu arada ozellikle bu isi yapan yerleri sormamin sebebi, adamlarin yerlerinin temiz, rutubetsiz falan olmasi. Depolar icin hem minimum 300-400 lira istiyorlar hem de gayet pis yerler oluyor.

O yuzden soruyorum biraz da kullandiniz mi biliyor musunuz diye.

Esyanin icinde curuyecegi bir yer istemiyorum yani =)
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan ki durumunu bilemiyorum ama zamanında amcam yiyecek cinsi mallarını saklamak için kullanıyordu orayı, yani çürümez hiç bir şeyin diye düşünüyorum. Pınarın ana distirbütörüydü yane hijyen açısından da iyi bi yer, direk souk depo falan da değil, tam ideal olabilir. Biz istanbula pek gidemiyoruz o yüzden dolu mu ya da kullanılabilir durumda mı bilmiyorum amcam başka sektöre geçeli biraz oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hali sahanin orasi. Git abi oraya. Mekanin manzarasi sahane. Ustune nargileleri de guzel. Gidip bi emine iste ( elma-gul-nane ), sonra kopruyu izle =)

Bu arada benim bu arayisim acil degil, daha cok on yoklama niyetinde. Onu da yazayim da karisiklik olmasin =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sordugum daha cok su sekilde birseydi; http://www.pratikdepo.com/

Hatta baya guzel gorundu bu pratikdepo. Fiyatlari da uygun.

Bosuna esyali ama bos eve kira veren arkadaslarimiz icin sordum ettim bu arada. Boyle bir cozumle yarim kira parasina evi depolayabilirler sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...