LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ariyorum ariyorum bulamiyorum, bilenlerin allah rizasi icin PM yoluyla bana ulasmalari rica olunur ;) bu teneke icindeki cigar ciklardan bahsediyorum. anadolu yakasinda kadikoy - bostanci hattinda. avrupa yakasinda da mecidiyekoy cevresindeyim.
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Metro'nun marketinde oluyor sanırım. Anadolu yakasınında varmı bilmiyorum avrupa yakasında güneşli civarında vardı
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 mecidiyeköy ü bilmiyorum ama taksim e uğruyorsan çiçek pasajında var. o değilde ne çiçek pasajıymış lan çiçek hariç her şey var.
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 avrupa yakasinda kastiktan sonra eminonunde falan da var bildigim kadariyla, daha ziyade anadolu yakasinda merak ediyorum acikcasi.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Cafe Creme, Panther, Che ve Havana gibi envai çeşit cigarillolarınızı Suadiye sahilden temin edebilirsiniz. Bu Suadiye Shore Club, Mirror ve Go Mongo'nun bulunduğu plaza'nın kapısından girince solda.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 eet go mongonun karşısında içerde. bi de bostancıdaki saray bufenin yanındaki tekelde var.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 O dediğin yerde sigara da satılıyor mu? Plaza'da sigara satmıyorlar çünkü artık, kaçak sigara arıyorum fellik fellik.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Dumansız hava sahası. Gençleri özendirmeyelim.
Öne çıkan mesajlar