synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Facebook page Well, that said welcome to the "International Suit-Up Day" event, aka "Wear a suit to work/university Day. On this day, suit up in honour of How I Met Your Mother, and Barney Stinson, and because suits are AWESOME. Things to do on International Suit-Up Day ✪ Wear a suit to university ✪ Wear a suit to work ✪ Wear a suit in hospital ✪ Wear a suit to school (daring) ✪ Buy a suit ✪ If you see someone without a suit, tell them to go home and suit up, or convince them to watch How I Met Your Mother. ✪ Drink in a suit - if you can find a bar called MacLarens, drink there. ✪ Party in a suit. ✪✪✪ Play LaserTag in a suit.... What up! ✪✪ You do not have to be a How I Met Your Mother Fan to wear a suit, because suits are awesome anyway ✪✪ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 var mı gaza gelip yapıcak olan. normalde takım elbise giymeyen, giymeyi sevmeyen veya cekinen insanlar olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 iyi bare evde takimla otururum o gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 aquila'nın post için beğen butonu aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abi.. 2002-2006 arası yaptık biz onu.. böyle 4 ya da 5 kişi olaraktan her temmuzun ilk haftasonu giyip club, plaj vs takıldık.. sonra dağıldı grup :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Haberim olsa giyerdim ben, kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 biz de giyinip luccaya gittik cok enteresan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 benim bi takım elbisem bile yok abiğley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar