fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 boyle bi trojan mıdır artık spyware midir nedir var bilgde habire siliyorum virus progla gene geliyor bilgi tekrar açtığımda nasıl engellerim bunun bilge girmesini ya da engelleyemez miyim nedir yani bunu çözümü yardım lutfen... yani bunu kalıcı olarak makinamdan silecek bi çare temporary intenet files ve system32 de bulunuyor her arayışımda quarantined and deleted diyor clean dedimde ama sonra bilgi tekrar kapatıp açtıktan sonra gene giriyor... lutfen bi çözüm onerin...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 sistem geri yüklemeyi kapaman lazım.. bi de bu worm olabilir mi? mcafee dene onla silmeyi. olmassa kaspersky dene..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 wirüsün senin göremediğin biyerlerde başka dosyaları da olabilir. bu dosyalar sayesinde her seferinde system32 klasöründe kendisini tekrar yaratıyo olabilir mesela önce wirüsü symantec.comda aratıp gerekli makaleyi bul. orda wirüsün hangi dosya adıyla bulunabiliceği yazar. bu isimlerin hepsini başlat - arama bölümünden arat we bulduklarını bilgisayarını güwenli kipte açıp sil ayrıca win xp firewall unu açmayı unutma[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 sistem geri yükleme kapalı zaten windows firewall u da açık... kaspersky ya da mac affe yok bende[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 symantec.com'da da arattım bulamadı oyle bişi tam adını yazdım çıkmadı[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 şimdi spy sweeper ve zonealarm yukluyorum bakalım bunlar işe yarayacak mı[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bu zonealarmla prosu arasında ne fark var prosu paralı galba sure dolunca kullanamıyor muyuz nedir?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 spam yapmasak süper sevincem[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya sonradan aklıma geliyor bunlar mesajı değiştirmek de istemiyorum insanda başka şeyler uyandırır mesaj değiştirmek ben de uyandırır mesela son sorum ama cevap istiyorum bu spy sweeper bir kerelik free update ediyor ama bi daha etmem diyor buna da para vermek zorunda mıyız yani başka yolu yok mu free flm değil miydi bunlar zone alarmın prosu da paralı galba siz nasıl kullanıyorsunuz bunları tama mverelim de para ona ver buna ver herşeye verirsek sonu yok bunun...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 spam forumlarda tehlikeli ve yasaktır. (post kasmak diyoruz biz) crack ve serial konuşmak da yasak.. hatırlatıyım dedim[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Ağustos 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bulup,.rarlayip bana gonderebilirmisin?[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kime dedin bunu leathas? ya bonecrusher tamam yapmayız spam... mesaj kasacak olsam şimdiye senin kadar mesajım olmuştu benim de kaç yıllık üyeyim ben hiç oyle bi düşüncem olmadı mesaj kasım da orda madalya çıksın millete hava atayım gibi gerekli olduğu zaman mesajımı yazarım ben ona da kimse karışamaz adminlerden başka...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Spybot S & D yide kur Spy Sweeper bazı durumlarda yetersiz kalıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 spybot search and destroy mu bunun tam adı bi de son surumunu kurim heralde?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu spybot da habire bişiler buluyor bunun bulduğu herşey spyware mi ama her aramada buluyor garip bi program...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 spybot s&d u önce update etmen lazım. orda soldaki menüdeki online bölümünden update et, ardından immunize bölümünden immunize butonuna tıkla. sonra search et[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: fortinbras, 20 Ağustos 2004 10:54 tarihinde demiş ki: kime dedin bunu leathas? sana dedim?:),eger imkanin olursa bulup .rarlayip gonderebilirmisin?[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 neyi .rar layım onu anlamadım ben ama onu da bir açıklarsan... dediklerini yaptım once update sonra immunize sonra search hayır sorun o değil bir bulduğu şeyi siliyor sonra gene buluyor bi daha ki aramada... bi de bazıları kullanımda o yuzden silemiyorum diyor...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 wormlar bazen bulunabiliyor..windows klasoru icinde vs..biraz dikkat/arastirma ile bulabilirsin de,sana kalmis tabi :)[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hm abi worm değil sanırım o başka bişi ya bilmiyorum tam... ama worm değil gibi... spyware trojan tarzı bişi sanırım benim dediğim hiçbiyerde de açıklaması yok symantec de flm ama sildi galba makinadan ondan da tam emin değilim[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 20 Ağustos 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ZoneAlarm Security Suite'yi dene mükemmel bi şey ama 15 gün trial.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar