gecko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 quick match yap diyince hemen gs vs fb yapıyor gs ben oluyorum tabi spiker iki takım birbirini pek sevmez diye maç başlıyor ve golgolgolgol adamlar çok gerçekçi yapmışlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 fifa 2012 de düzeltmişler o olayı gayet beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ciddi mi cevap veriyim bilemedim ama fifada hangi takımı seçersen onun rakip takımı cıkıyor karşına inter seçersen milan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Fener seçince bi denizli bi trabzon çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Red said: ciddi mi cevap veriyim bilemedim ama fifada hangi takımı seçersen onun rakip takımı cıkıyor karşına inter seçersen milan gibi Ayarlardan değiştiriliyor ya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bjk macları derbi degil diyince kızıyo millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 inanılmaz mantık ne. cümleyi bitir bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bitirmem hep böyle çelişkili bozuk ifadeli cümleler kurucam bundan sonra forumda güzel yazı yazmak diye topic açtım herkes dalga geçti :( avukatımı istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ben favori takımımı değiştirmeyi bulamadım ya. başlangıçta bi arsenal seçtim geçgeçgeç derken öyle kaldı değiştiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Fener seçince son 2 dakka kala skor 3-2 oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar