Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 My player mode'un drillslerinde hata mı var?Hiç sorun yaşadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 poopla said: vay tek kelimeyle mükemmel. ama steamdan alınca acc yapamadm kendime uyuz oldum sitesinede giremiyorum suan hersey ters zaten ya acc yapamadım derken? nasıl bir sorunla karşılaştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Arkadaşlar bu oyunu steamden almakla kutulu almak arasında bir fark var mı, yararlanamayacağımız bir özellik gibi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 AscAnsio said: poopla said: vay tek kelimeyle mükemmel. ama steamdan alınca acc yapamadm kendime uyuz oldum sitesinede giremiyorum suan hersey ters zaten ya acc yapamadım derken? nasıl bir sorunla karşılaştın? düzeldi ya vistada sorun var run as admin yapmak gerekiyo oyuna girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Bu kadar kolay top çalınmaz. Oyun hızlandığı anda direk top kayıpları olmaya başlıyor. Her şeye rağmen Mj alayına gider . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Top çalmadan çok bilgisayarın el üstünden ve ikili sıkıştırmalardan bu kadar yüksek yüzdeyle atması can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 top calmak kolaylasmis evet, ama bizden cok cpu caliyor, gerci bakiyorum da bariz hatali paslarda giriyorlar araya. el ustunden atma olayi dogru cat cut giriyor, hele pivotlar el ustunden fade away ile banamisin demeden atiyorlar uzaklardan. bu arada yogun calismalar sonucunda okc ye kucuk gasolu alabildim, karsiliginda ise kristic, bi tane de vasifsiz adam ustune de gelecek seneyeki ilk draft hakkimi verdim. Zorlaya zorlaya aldim yani gasolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 abi abartı gorduğunuz şeyleri hep sliderlardan kısabilir azaltabilrsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 online oynayan varsa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 mokoko said: abi abartı gorduğunuz şeyleri hep sliderlardan kısabilir azaltabilrsiniz. onun dengesiyle oynadin mi bi daha ifla olmuyor oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 senko said: ayucan said: Simdi bunu pc de hakkını vererek oynamak icin 1 gamepad var mı fiyat/performans ı güzel olan? perfekto kendisi guzel de win7 de calısıyor mu arkadas? evet calısıyormus (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 my player da hala ağır saçmalıklar devam ediyor d.williams ile takas edildim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 M.Jordan Challengeleri yapayım dedim ilk başlarda inanılmaz zorlandım bu sayılara ben oyunda ulaşamıyorum o gerçekte ulaşmış diyerekten bir kez daha saygı duydum Majesterilerine. 9 ribaund almam lazım bir challenge da Jordan ile bunu nasıl yapabilirim ki? Defansta sürekli Jordan'ı seçiyorum pota altına yakın durup ribaund alayım diyorum bu seferde kendi adamımı kaçırıp sayı yiyoruz sürekli dengeyide sağlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 pc de alıpta online oynamayı başaran varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bende baya zevk aldım oynarken ama keyboard suxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx !!111!11. der giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 maça başlıyorum müzik devam ediyor , sunucu sesi gelmiyor. crack mirek boş işler artık yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Çok saçma bir sorunum var bu oyunla ilgili.My Player modunda skill puanı verirken skillerin kategorisini değiştiremiyorum,offence skills de kalıyor.Sağına soluna basınca değişmiyor,klavyede de değiştiren bir tuş yok.Nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Yumuşak g değiştiriyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Sağolasın. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tam listesini istersen ğ,ü lf1-rf1 ç,. lf2-rf2 yerine kullanılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 online oynayabilen varmı pcden ? ne heveslerle aldım. 1 kere ranked match yapamadım daha 1600 kisi online diyo ranked diyorum 1 kisi vermiyo ya. sözde my player takımı kurucaktık poeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Arkadaşlar oyunu yukledım fakat oyunda save sorunu var sürekli lakers bulls maçı yapıyorum sorunu nasıl çözebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 C:Userskullanıcı_adınAppDataRoaming2K Sports klasörünün izinlerini kontrol et. Yazma yetkisi yoksa falan ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 2k sports diye bişey cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 xp falansa çalıştıra %appdata% yaz öyle bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar