Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CoH Super Group: Revelation


DA2019

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Dün akşam Task Force yaparken tanıştığım bir arkadaşın üye olduğu bir Super Grouptan bahsetmek istiyorum. Super Group'un ismi: Revelation.

Revelation sadece level50 oyunculardan (ve onların 2., 3. karakterlerinden) oluşmakta, belki de Justice serverının en organize olmuş super groupu. Arkadaşla konuştuğumda kendisinin sadece 1 diil, 3-4 Lvl50 karakteri olduğunu (Scrapper, Tanker, Blaster...) ve CoV ve PvP için hazırlık yaptıklarını belirtti.

Revelation Web Sitesi

Websitelerinde application formu var ve söylenene göre bırakın herkesi, level50 olan bazı oyuncuları bile aralarına almıyolarmış. Akşam eve döndüğümde aldığım bir screenshot'ı buraya ekleyeceğim.

İyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

[Bu mesaj DA2019 tarafından 20 Ağustos 2004 09:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birbirine uygun karakter kombolarını oluşturursan ve gerekli güçleri alırsan çok çabuk level atlarsın. Keza Jo_Jixu arkadaşımız, 2 günde level12 oldu.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...