DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Selamlar, Dün akşam Task Force yaparken tanıştığım bir arkadaşın üye olduğu bir Super Grouptan bahsetmek istiyorum. Super Group'un ismi: Revelation. Revelation sadece level50 oyunculardan (ve onların 2., 3. karakterlerinden) oluşmakta, belki de Justice serverının en organize olmuş super groupu. Arkadaşla konuştuğumda kendisinin sadece 1 diil, 3-4 Lvl50 karakteri olduğunu (Scrapper, Tanker, Blaster...) ve CoV ve PvP için hazırlık yaptıklarını belirtti. Revelation Web Sitesi Websitelerinde application formu var ve söylenene göre bırakın herkesi, level50 olan bazı oyuncuları bile aralarına almıyolarmış. Akşam eve döndüğümde aldığım bir screenshot'ı buraya ekleyeceğim. İyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 20 Ağustos 2004 09:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 lvl 50 den bahsedion ya :) ben lvl 15 olana kadar catlattım bi taraflarımı .. 50 nasıl olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 öeh 3-4tane lvl50[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Birbirine uygun karakter kombolarını oluşturursan ve gerekli güçleri alırsan çok çabuk level atlarsın. Keza Jo_Jixu arkadaşımız, 2 günde level12 oldu.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Pardon belirtmemişim, Revelation'ın şu an 26 tane Level50 üye oyuncusu varmış. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 eheh bende ilk gunde 8 ikincidede 11i yarılamıştım ama kasış ondan sonra başlıyor :)[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu arada devvo blaster level 7 hazır akşama hazırım, adını ivan draga koydum rocky deki ivan drago ile alakası yoktur eheueh[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bahsettiğim arkadaş: :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hoca debt leri bitirmek nasip olmuo ki ya .. dusgun bi group bulmak zor oluodu .. gerci suan eskisi kadar zor deill simdi de mob lar zorlastıı ama yeni baslıyıp da sıkılanlara asıl oyun lvl 13 den sonra .. cunku muhattap oldunuz insanlar cok daha keyif verioo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar