_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Aradığım özellikler. PS3 kollarına benzesin şekli iki analogda normal işlevlerini yapsın ps3deki gibi ben şle bişi buldum tavsiye edermisiniz yada başka önerebileceginiz bişi warmı? http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-940-000059-rumplepad-2-titresimli/productdetails.aspx?I_ID=38640 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bende bunun kablosuzu var. pes ve third person shooter oynarken gayet iyi sonuç vermişti. rumblepad 2 alacaksan kablosuzunu tavsiye ederim yerden tasarruf edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 snopy den şaşmayın bence, o kadar ucuz ve kaliteli başka marka yoktur belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 veri aktarımında sorun oluyormu? ben de kablosuzu isterim de ps2de kullanmıştım kablosuz logitech en son duvara fırlatıcaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 mesela şu http://www.hepsiburada.com/Liste/snopy-x007-usb-cift-titresimli-gamepad/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd999907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bende de snopy vardı ama onların sag analogları sadece pas tus grubu gibi goruyor çift analog gibi oynayamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kablosuz rumblepad II efsane koldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ilk verdiğin linkteki var bende 6 7 senedir heralde. daha hiçbi yamuğu olmadı. taş gibi çalışıo. sadece ustu kirlendi rengi gitti siyahladı falan ama ne analoglarında nede tuşların hiçbi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 pili bitmediği sürece tuşlara basarken gecikme yaşamadım hiç. hakkaten taş gibi alet alacaksan kablosuzunu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 snopy mi? dizaynı felan kötü. fakir şeysi gibi. logitech varken snopy'i napacaksınız... olmadı saitek alın, bol bol kontrol cihazı üretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 10 numara lat kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar