Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://www.yemektariflerin.com/wp-content/uploads/2009/10/mucver.jpg İstiyo çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Iyidir guzeldir de en fazla 3-4 tane yenir. Vicik vicik yag icinde yuzen bisey cunku. Daha duzgun bisey ceksin canin cik ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bizimkiler o kadar yağlı olmuyo http://www.hafif.org/imaj/necronamber/kokorec.jpg Aslında bunu da istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Dartanian said: bizimkiler o kadar yağlı olmuyo http://www.hafif.org/imaj/necronamber/kokorec.jpg Aslında bunu da istedim gece gece yapilir mi lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Abi inanıyorum bi çoğumuzun imkanı var. Bu saatte kokoreççi bulmak zor değil yani asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Biz bugün mücver yapmayı denedik ilk defa beceremedik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mücver sarımsaklı yoğurduyla yenir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Off şimdi zor gelmicekti gidicektim servet abiye abi bi kokoreç bol acı dicektim.Orda mustafa abi olcaktı nasılsın abim dicektim.Bi isteğin var mı dicektim.Sağol dicekti. Daha sonra yanında duran fakir turşucu Ramazan abi nasılsın var mı turşu falan bi isteğin dicekti off.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Gideyim bari anne turşusu yiyim suyundan da içeyim inş bağırsakları bozmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 oyun bitsin gidicem acayip canim cekti. saygilarimla dartanian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 quuq kulaklarım çınladı afiyet olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ev turşu suyu bayaa acılı olmuş off daha da acıktırdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 di said: Iyidir guzeldir de en fazla 3-4 tane yenir. Vicik vicik yag icinde yuzen bisey cunku. Daha duzgun bisey ceksin canin cik ye. +1 Eralp said: mücver sarımsaklı yoğurduyla yenir! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Aksam yemeginden kalan noodle'i yedim simdi. Pek guzeldi. Tek sorun dolaptan cikardiktan sonra isitmamis olmam ama lezzet acisindan bir fark yaratmadi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Yemekler sıcakken dildeki reseptörlerde daha iyi çözdündüğünden daha çok tat alınıyor. Sıcak yemek daha güzel o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar