Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://www.yemektariflerin.com/wp-content/uploads/2009/10/mucver.jpg İstiyo çok pis.
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Iyidir guzeldir de en fazla 3-4 tane yenir. Vicik vicik yag icinde yuzen bisey cunku. Daha duzgun bisey ceksin canin cik ye.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bizimkiler o kadar yağlı olmuyo http://www.hafif.org/imaj/necronamber/kokorec.jpg Aslında bunu da istedim
quuq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Dartanian said: bizimkiler o kadar yağlı olmuyo http://www.hafif.org/imaj/necronamber/kokorec.jpg Aslında bunu da istedim gece gece yapilir mi lan bu!
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Abi inanıyorum bi çoğumuzun imkanı var. Bu saatte kokoreççi bulmak zor değil yani asdas
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Biz bugün mücver yapmayı denedik ilk defa beceremedik :P
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Off şimdi zor gelmicekti gidicektim servet abiye abi bi kokoreç bol acı dicektim.Orda mustafa abi olcaktı nasılsın abim dicektim.Bi isteğin var mı dicektim.Sağol dicekti. Daha sonra yanında duran fakir turşucu Ramazan abi nasılsın var mı turşu falan bi isteğin dicekti off....
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Gideyim bari anne turşusu yiyim suyundan da içeyim inş bağırsakları bozmayız.
quuq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 oyun bitsin gidicem acayip canim cekti. saygilarimla dartanian.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 quuq kulaklarım çınladı afiyet olsun :D
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ev turşu suyu bayaa acılı olmuş off daha da acıktırdı..
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 di said: Iyidir guzeldir de en fazla 3-4 tane yenir. Vicik vicik yag icinde yuzen bisey cunku. Daha duzgun bisey ceksin canin cik ye. +1 Eralp said: mücver sarımsaklı yoğurduyla yenir! +1
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Aksam yemeginden kalan noodle'i yedim simdi. Pek guzeldi. Tek sorun dolaptan cikardiktan sonra isitmamis olmam ama lezzet acisindan bir fark yaratmadi =)
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Yemekler sıcakken dildeki reseptörlerde daha iyi çözdündüğünden daha çok tat alınıyor. Sıcak yemek daha güzel o yüzden :)
Öne çıkan mesajlar