xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Allah belasını versin, şu hipsterlar film festivallerini ele geçirdigi için film ekimi biletleri tükenmiş Lanet olsun size ya lanet olsun pretentious it sürüsü, FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 filmekimine gitmeyen enteli sokakta tekme tokat dövüyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://knowyourmeme.com/i/000/042/124/original/whatevs.jpg?1267678364 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 cikiim bakiim bizim mahallenin hipster nufusu neyle mesgul, gerce ortada yoklardir simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://images.memegenerator.net/Hipster-Kitty/ImageMacro/2923670/Voy-a-maquinaria-festival-por-yo-la-tengo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sıkıcı sıkıcı filmler zaten boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Flamebait lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://cdn2.knowyourmeme.com/i/000/038/987/original/Hipster-Kitty-Sometimes-I-feel-like-my-life-is-a-Wes-Anderson-movie.jpg?1265597443 of harikaymış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 nası gidio gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://images.memegenerator.net/Hipster-Kitty/ImageMacro/2923052/Catcher-in-the-Rye-YOU-DONT-GET-IT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 LAN ONU KOYDUM UPLOAD ETTİM ŞİMDİ IMAGESHACK'E GİDİP COMBOMU BOZDUN ALLAH BELANI VERSİN OLMICAM İŞTE SEVGİLİN OLMICAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu bi işaret de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 göndere bastım refresh ettim toplasan 5 saniye.5 saniyede nasil yazın lan onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ha başka sevgilin varsa onu bilemiycem.akşam kanepede yatarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Abi seninle aramızda olan şey cinsel kimya, Burto sandwich producer. We know God's not a woman, Cause we are not all sandwiches. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ya o degilde bildigin sabahtan tukenmisti ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 it demiş. aramızda hipster olan varsa arkadaşı şikayet etsin banlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 xunn said: Abi seninle aramızda olan şey cinsel kimya, Burto sandwich producer. We know God's not a woman, Cause we are not all sandwiches. Selam, benim şu teşekkürler, iyi forumlar olayı bazılarını sıkmıştır belki ama senin şu türkçeyi ingilizce yazman falan beni herkesten çok sıktı. sen şöyle konuşmayı bırak yeminlen bende ne teşekkür ederim ne selam veririm. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 fake troller de beni çok sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Selam, beni de sıkıyorlar. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ahahah buraya da sıcramıs kanser olmak isteyen burun akıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Selam, çok güzel irite edebilirim adamı. kabul et sinir oldun bana. elinde olsa küfür de edersin :P ama fikrimi hür bir şekilde dile getirmem sizi bu kadar demoralize ediyor ve savunmaya çekiyorsa, hele hele argoyla hakarete varacak kadar, kendinizi biraz daha geliştirmenizi tavsiye ederim. bundan 5 yıl sonra " ulan ne salakmışım konuşma tarzıma bak " diyeceksiniz. bu bir erken uyarı sistemidir. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar