Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 3. ep da iyiydi, yavaştan şövalyeleri toplamaya da başladılar, bi sonraki bölüm kılıçla ilgili olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 lan bi indiremedim diziyi.. 20ile geliyor.. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dasaaa said: lan bi indiremedim diziyi.. 20ile geliyor.. şaka gibi aynen. bi de hotfile linki diye sevinmiştim halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 güzel güzel de ne zaman gelecek lancelot ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bu hızla giderse 1-2haftaya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 o guinevere'den eş olmaz diyecemde asdfsdf belli yani herkes arthur - guinevere - lancelot üçgeninin sonunu biliyo Şimdiden yazamalım ilahi adalet arthurcuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ya camelotu izleyebililceğim,türkçe altyazılı ya da altyazısız..farketmez bir link atar mısınız? bir türlü bulamadım ya..sürekli açtığım link ya fake çıkıyor,ya da 3. nün fragmanı çıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 torrent eztv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 internetten izle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ya üçüncü bölüm de bayık geldi bana. Ağır mı ilerliyor senaryo bana mı öyle geliyor ? Müzikler güzeldi ama, şöyle bi kaslarım gevşedi uyuklayarak falan izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 zeper said: ya camelotu izleyebililceğim,türkçe altyazılı ya da altyazısız..farketmez bir link atar mısınız? bir türlü bulamadım ya..sürekli açtığım link ya fake çıkıyor,ya da 3. nün fragmanı çıkıyor.. abi ciddi olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 2. bölümün son sahnesi eritti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 çok kasıyolar ya, insan bi iki heyecanlı sahne koyar bi aksiyon olur yani, film olsa katlanılır da dizi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bu bölüm çok yavaştı hakkaten. belki de ileriye yatırımdır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 spoiler guinevere de çok çakalmış yani!!!...istemem yan cebe sonra düşün kara kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bokmu vardı bu guinevere'i sarışın yaptılar yada arthuru anlamadım, ikisi bir araya geldimi hangisi kız hangisi erkek anlaşılmıyo o derece kız gibi kral seçmişler, tamam toy olsun genç olsun yakışıklı olsunda bu kadarda kıza benzeyeni seçmeselermiş keşke. 3. bölüme gelirsek, ilk 2 bölümden sonra geçiş bölümü olmuş pek bi tadı tuzu yoktu sadece gwain sağlam gibi olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 evet evet gwain bomba olacak!!ben arthurun kardeşini de sevdim,hatta bence keşke o arthur olsaymış;) ya herkes aynı şeyi söylüyor,ARTHUR olmamışş,olmamış ya,bu sen görüyorsun ben görüyorum da yönetmen,yapımcı nasıl görmüyor..torpilli herhalde bu arthur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 iyi çocuk ya.. genç ve toy bi arthur işte bu. ötekisi daha bi cocky bastard tip olarak. merlin "adam ol hacı" dese loooool falan der, dizi biter o bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 arthur baya olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 tamam toy ve genç olacak ama göz var nizam var bu kadarda kız kılıklı seçilemezdi, Guineverein biraz daha erkeksi versiyonu hatta Guinevere'in yerine bile oynarmış biraz daha kassa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sakallı bilge akila'ya katılıyorum. adama hürmet etmiyorsanız bile sakalına hürmet edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 spoiler @dasa..olur mu ya nesi iyi,kızın odasına gel,türlü türlü kuru yap,sonra sahile götür,birlikte ol,seviyorum de,ediyrum de...akaşama da lancelot ile nikahlarını kıy!! bırak ya ondan kral mral olmaz!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 (tu) Evr said: tamam toy ve genç olacak ama göz var nizam var bu kadarda kız kılıklı seçilemezdi, Guineverein biraz daha erkeksi versiyonu hatta Guinevere'in yerine bile oynarmış biraz daha kassa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi bu nası bi spoiler ise artık gençlik hatası. o zamanlar spring break vardı da arthur mu gitmedi? çocuk uzun süre çiftlikte kapalı kalmış, darlanmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 :))) dasaaa said: abi bu nası bi spoiler ise artık gençlik hatası. o zamanlar spring break vardı da arthur mu gitmedi? çocuk uzun süre çiftlikte kapalı kalmış, darlanmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar