Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camelot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya camelotu izleyebililceğim,türkçe altyazılı ya da altyazısız..farketmez bir link atar mısınız? bir türlü bulamadım ya..sürekli açtığım link ya fake çıkıyor,ya da 3. nün fragmanı çıkıyor..
Mesaj tarihi:
Ya üçüncü bölüm de bayık geldi bana. Ağır mı ilerliyor senaryo bana mı öyle geliyor ?

Müzikler güzeldi ama, şöyle bi kaslarım gevşedi uyuklayarak falan izledim.
Mesaj tarihi:
zeper said:

ya camelotu izleyebililceğim,türkçe altyazılı ya da altyazısız..farketmez bir link atar mısınız? bir türlü bulamadım ya..sürekli açtığım link ya fake çıkıyor,ya da 3. nün fragmanı çıkıyor..

abi ciddi olamazsın
Mesaj tarihi:
bokmu vardı bu guinevere'i sarışın yaptılar yada arthuru anlamadım, ikisi bir araya geldimi hangisi kız hangisi erkek anlaşılmıyo o derece kız gibi kral seçmişler, tamam toy olsun genç olsun yakışıklı olsunda bu kadarda kıza benzeyeni seçmeselermiş keşke.
3. bölüme gelirsek, ilk 2 bölümden sonra geçiş bölümü olmuş pek bi tadı tuzu yoktu sadece gwain sağlam gibi olacak bakalım.
Mesaj tarihi:
evet evet gwain bomba olacak!!ben arthurun kardeşini de sevdim,hatta bence keşke o arthur olsaymış;)

ya herkes aynı şeyi söylüyor,ARTHUR olmamışş,olmamış ya,bu sen görüyorsun ben görüyorum da yönetmen,yapımcı nasıl görmüyor..torpilli herhalde bu arthur.
Mesaj tarihi:
tamam toy ve genç olacak ama göz var nizam var bu kadarda kız kılıklı seçilemezdi, Guineverein biraz daha erkeksi versiyonu hatta Guinevere'in yerine bile oynarmış biraz daha kassa :)
Mesaj tarihi:

spoiler

@dasa..olur mu ya nesi iyi,kızın odasına gel,türlü türlü kuru yap,sonra sahile götür,birlikte ol,seviyorum de,ediyrum de...akaşama da lancelot ile nikahlarını kıy!! bırak ya ondan kral mral olmaz!:D

Mesaj tarihi:
(tu)
Evr said:

tamam toy ve genç olacak ama göz var nizam var bu kadarda kız kılıklı seçilemezdi, Guineverein biraz daha erkeksi versiyonu hatta Guinevere'in yerine bile oynarmış biraz daha kassa :)
Mesaj tarihi:

abi bu nası bi spoiler ise artık

gençlik hatası. o zamanlar spring break vardı da arthur mu gitmedi?
çocuk uzun süre çiftlikte kapalı kalmış, darlanmış biraz.

Mesaj tarihi:
:)))
dasaaa said:

abi bu nası bi spoiler ise artık

gençlik hatası. o zamanlar spring break vardı da arthur mu gitmedi?
çocuk uzun süre çiftlikte kapalı kalmış, darlanmış biraz.

• Yeni Oluştur...