hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 elemanlar çok uyuz ya arthur dahil tüm yancıları çok sevimsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 son bölüm ilginç bitti,hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Aluriel said: forgiver said: game of thrones sezon sonunu görmez haters gonna hate camelot sezon sonunu görmez ne kadar iğrenç diziymiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ne kadar umutlu gençlerdik halbuki dizi başladığında! ne heyecanlı ne neşeli ne bekleyişli günlerdi oysaki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi camelot bence gayet iyi gidiyor.abartmayın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aynen abi, game of thrones izleyip gelmeyin lan buralara!Q!!!ibir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 sen de izle sen de kazan abi;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bir tek eve green e yazık olcak gel dizi de bunu oynat sonra çocuk dizisinden hallice bir seneryo yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yeni bölüm sonunda öldü leontes zaten bölüm başından beri ölse diye bekliyordum çok belliydi. yanlız son da dedim ulan kıza bak böle kaşar olunur mu meğer morganmış za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Camelot düşüyor mu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Dizi komedi oldu resmen ya Senin gibi Arthur'u.... rahibeyi idam ettirip, anneni öldürdüğünden emin olduğun kadını bırakıyosun... Adamın öldüğü günün gecesinde karısını beceriyosun, Merlin ayrı bomba zaten, igraine ölürken Arthur'u koru diyor herif çekip gidiyor,Arthur'a "Morgan,anneni kaçırdı yüzünün şeklini aldı, gitmesine izin verme, öldür" demek aklına gelmiyor , gerildim sinirden resmen komedi ya, senaristliğinizin içine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 harbi çok kötü ya sırf eva green için izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sezon finaliymis 1x10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 belli yani 9 bölüm saçmalayıp, bi bölümde 3 ana karakter öldürdüler adsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 teşekkürler spoiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 lütfeeeen dikkatini çekerim içerik yok... hangi 3 ana karakter ?? Ayrıca dizinin spoluk hali kalmadı, batışlarda.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dizi aslında fena değildi.game of thrones bozdu işi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 game of thrones nedir ya bi girip izleyeyi 9 bölümünüde indiriyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 belliydi zaten aşırı dandik bi dizi olduğu koca krallıgı 20tane adam koruyo saldırmaya gelmiyo kimse bi ton sacmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Hani merlin bu diziden daha iyi resmen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Pluton said: game of thrones nedir ya bi girip izleyeyi 9 bölümünüde indiriyorum şimdi forgiver said: Aluriel said: forgiver said: game of thrones sezon sonunu görmez haters gonna hate camelot sezon sonunu görmez ne kadar iğrenç diziymiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Askeri olmayan bir kral, büyü yapamayan bir büyücü, sona ermeye mahkum bir dizi. Sırf Eva Green'in memeleri için izliyodum, o da keyif vermiyor artık. :X Remus said: Hani merlin bu diziden daha iyi resmen ahah Hakikaten öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 forgiver said: Pluton said: game of thrones nedir ya bi girip izleyeyi 9 bölümünüde indiriyorum şimdi forgiver said: Aluriel said: forgiver said: game of thrones sezon sonunu görmez haters gonna hate camelot sezon sonunu görmez ne kadar iğrenç diziymiş arkadaş camelot sezon sonunu görmez. oha çok iyiymiş lan games of thrones 2. bölümdeyim işi ücü bırakıp izliyorum. 9 bölümünü izleyip konusunda ki tüm yorumları okuyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ohoo baya geç farketmişsin diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 iptal mi oldu bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar