di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selamlar, Yine ben ve yine bir sorun =P Aylardir cektigim agrilarin sebebi ortaya cikti, omurgamdaki diskler kaymis, omurulik sivisinin oldugu yere baski yapiyormus. Yuzmen lazim dediler. Maddi olarak pek iyi bir donemde degiliz, o yuzden ucuz, temiz bir yer ariyorum. Tavsiyeleriniz nedir acep ? Anadolu yakasindayim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, anadolu olduğundan pek bilgili değilim ama avrupada terrace fulya residance ın yanında var güzel bir havuz. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Yok ille anadolu yakasi lazim. Zira haftanin 3-4 gunu gitmem gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://www.sporas.com.tr/ belediye havuzları iyidir hafta içi belirli saatlerde ücretsiz aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 gecmis olsun, acaba nedeni neymis rahatsizliginin? oturma bozuklugu fln mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yeditepe üniversitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yeditepe universitesi de olmaz herelde, dagın bası :) galatasaray'ın tesisleri vardı adını unuttum bak oraya bakabilirsin ama fiyatını bilmiyorum. burhan felek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bi firsatini bulursam tek tek hepsini arayip sorcam abi. Bu arada baska oneriler de olursa usenmeyip onlari da arastiricam tavsiyelerinizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Anadolu Hisarında Marmara Üniversitesi'nin havuzu olacaktı yanılmıyorsam ama dışarıdan girilebiliyor mu, nasıldır vs. hiç bilmiyorum. Ama Marmara'da değişmeyen tek şey güvenliklerdir, derdini anlatır muhabetti kurarsan "abi bi hafta sonu çocukları da getir" diyebilirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar