Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Geçmiyor arkadaş. Yıkıyorum, sabunluyorum, sıkmaya çalışıyorum niveadır clean&cleardır, banttır herbirini kullandım geçmiyor. Böyle bir sürü siyah nokta, hayır tek tek sıkmaya kalksan sıkılmaz, zaten burun kemiğinin üstündeki gözenekleri sıkmak da zor. Ne yapacam ulan ben, yazık değil mi bana? Bir çare lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, quiterlık yapma o zaman sonuna kadar oyna noob. şaka bi yana makyaj denedin mi? bu da şaka gibi oldu aslında. neyse ben fazla uzatmayayım bilemedim. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Burun bantlari dene. Zira onlarin cogu kir degil, bildigin minik kil. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sıktıkça daha çoğalır bildiğim kadarıyla. onun dışında ne o cocoba tanecikli bi dalga vardı. iyi mi geliyodu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bir dermatoloğa mı gözüksem acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Suna da ayri bi hastayim ha. Doktora gozuksem mi acaba diye. Asiri, farkli bir durumun varsa ve imkanin da varsa imkanin gozuk tabi. Bi de ayagimi kirmis miyimdir, doktora gideyim mi diyen biri vardi heralde. O geldi aklima simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 parmağım koptu galiba yerinde yok, bi acile gitsem mi. ama kendi kendine uzar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, yazmasaydın daha komik olabilirdin teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dostum nem lazım, duşa filan girdiğinde bol buhar ile elde ettiğin yüzündeki nemi kullanarak, parmak uçlarınla masaj yapmalısın, fazla sıkma tabi ki Dr.Nakouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 @lale dikkate alıcam, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bantı yabıştır hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 banyodan sonra peeling yapıcan lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ney ney ? Ne entel dantel bi tip ciktin sen oyle Dinan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ketılda su kaynak buhar tut burnuna.sonra peeling yap yada bunların bantları var.burnuna yapıştırıosun bi çekiosun kalmıyo siyah nokta falan öyle sıkmayla sabunla gitmez pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Teşekkür ederim Peeling için tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı peki, o C&C'nin mavi topçukları olan kremini mi kullanayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Once bi burun bandi kullanip onlarin hakkatten kir ve yag mi yoksa dedigim gibi minik killar/tuyler mi olduguna bak once. Suratini hasat edeceksin haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 tea tree hedesi var süfer ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 su bandı soylesenize ben de yapayım onu. eczaneye gidip burun bandı diyince anlarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, derdinizi anlatıp birde bant gibi bişey varmış dediğinizde anlarlar muhakkak. geçmiş olsun. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 toggie said: su bandı soylesenize ben de yapayım onu. eczaneye gidip burun bandı diyince anlarlar mı? Nivea burun bandi dersen anlarlar abi. Erkekler icin ayri olani da vardi hatta bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 benim ergenlikten sonra gecti onlar. bide di'nin dedigi gibi kil de olabilir onlar. killi killi bir burnun vardir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mulgear6 said: tea tree hedesi var süfer ! body shopta gratiste filan var gidin alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 gaymısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Senin gibi bu soruyu soran yurdum insanları yüzünden; tek kaş, burnunun içi, yanakları, boynu, sırtı kıllı, burnu siyah noktalı, kulaklarına hiç girmeyeceğim türk erkekleri yetişiyor bu ülkede. Hayır arkadaşım bakımlı insan gay değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Öncelikle ben nasıl besleniyorum, ne sıklıkla yıkanıyorum, sigara kullanıyor muyum, gün içinde çok kire toza maruz kalıyor muyum, cilt tipim nedir sorularını soracaksın kendine. Sonra bir parfümeriye gidip ordaki kadınlardan birine "selam benim şöyle bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz diyeceksin". 90 saniye içinde kazıklanmış da olsan mutlu olarak ayrılabilirsin. Dipnot: Deniz tuzundan yapılmış, yosunlu vs doğal ürünler daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar