Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burunda siyah nokta illeti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçmiyor arkadaş.
Yıkıyorum, sabunluyorum, sıkmaya çalışıyorum niveadır clean&cleardır, banttır herbirini kullandım geçmiyor. Böyle bir sürü siyah nokta, hayır tek tek sıkmaya kalksan sıkılmaz, zaten burun kemiğinin üstündeki gözenekleri sıkmak da zor. Ne yapacam ulan ben, yazık değil mi bana? Bir çare lütfen...
Mesaj tarihi:
Selam,
quiterlık yapma o zaman sonuna kadar oyna noob.
şaka bi yana makyaj denedin mi?
bu da şaka gibi oldu aslında.
neyse ben fazla uzatmayayım bilemedim.
teşekkürler, iyi forumlar.
Mesaj tarihi:
Suna da ayri bi hastayim ha. Doktora gozuksem mi acaba diye. Asiri, farkli bir durumun varsa ve imkanin da varsa imkanin gozuk tabi.

Bi de ayagimi kirmis miyimdir, doktora gideyim mi diyen biri vardi heralde. O geldi aklima simdi.
Mesaj tarihi:
dostum nem lazım, duşa filan girdiğinde bol buhar ile elde ettiğin yüzündeki nemi kullanarak, parmak uçlarınla masaj yapmalısın, fazla sıkma tabi ki

Dr.Nakouse
Mesaj tarihi:
ketılda su kaynak buhar tut burnuna.sonra peeling yap

yada bunların bantları var.burnuna yapıştırıosun bi çekiosun kalmıyo siyah nokta falan

öyle sıkmayla sabunla gitmez pek
Mesaj tarihi:
Once bi burun bandi kullanip onlarin hakkatten kir ve yag mi yoksa dedigim gibi minik killar/tuyler mi olduguna bak once. Suratini hasat edeceksin haberin yok.
Mesaj tarihi:
toggie said:

su bandı soylesenize ben de yapayım onu. eczaneye gidip burun bandı diyince anlarlar mı?

Nivea burun bandi dersen anlarlar abi. Erkekler icin ayri olani da vardi hatta bi ara.
Mesaj tarihi:
Senin gibi bu soruyu soran yurdum insanları yüzünden; tek kaş, burnunun içi, yanakları, boynu, sırtı kıllı, burnu siyah noktalı, kulaklarına hiç girmeyeceğim türk erkekleri yetişiyor bu ülkede.

Hayır arkadaşım bakımlı insan gay değildir.
Mesaj tarihi:
Öncelikle ben nasıl besleniyorum, ne sıklıkla yıkanıyorum, sigara kullanıyor muyum, gün içinde çok kire toza maruz kalıyor muyum, cilt tipim nedir sorularını soracaksın kendine. Sonra bir parfümeriye gidip ordaki kadınlardan birine "selam benim şöyle bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz diyeceksin". 90 saniye içinde kazıklanmış da olsan mutlu olarak ayrılabilirsin.
Dipnot: Deniz tuzundan yapılmış, yosunlu vs doğal ürünler daha etkili.
  • Yeni Oluştur...