metboy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya harbiden bu iş çok can sıkıcı oldu. her gün yapmak zorunda kalabiliyorsun. tahriş etmeden yapılmaz mı be. veet falan kullanamam, onlarlan hiç uğraşamam. ters bize hem ;p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Manu, 17 Ağustos 2004 00:17 tarihinde demiş ki: en ii sen git bir kuafore deki hafendi benim kılarımı ne kadara alırsınız ama acımayaak de o zaman istedigini yapar artık abska ne yapar bılemem Bi tokat aşk eylesin o da sana..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Kalhiae, 17 Ağustos 2004 00:20 tarihinde demiş ki: said: Manu, 17 Ağustos 2004 00:17 tarihinde demiş ki: en ii sen git bir kuafore deki hafendi benim kılarımı ne kadara alırsınız ama acımayaak de o zaman istedigini yapar artık abska ne yapar bılemem Bi tokat aşk eylesin o da sana.. bacaklarımı gorunce tokat atamıyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Neden?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sanırım burası türkiyenin en samimi forumu! agda felan tecrübe ister sanırım (ayrıca bunu tavsiye edenlere emin misiniz diyorum ?) sakal traşı olmuyorsun jiletle kısalt. köpüklendirip yumuşata bilirsin. biraz kaşındırır alışırrsın.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Bonecrusher, 14 Ağustos 2004 14:20 tarihinde demiş ki: tıraş makinesi veya tıraş bıçağı. daha ötesine gerek var mi ki? ben bunları kullanıyorum sadece aynen=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 abi burda ne tartışılıo ayıp bişi mi yane sonuçta doal bişi alla alla çok mu kötü namussuz muyuz yane abi adam merak etmiş sormuş terbiyesizlik flm da etmemiş adam genital bölge demiş yane dua et t.... flm dememiş alla alla sen doktora da gitme abi o zmn[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Yarın şu traş makinasının hani böyle bir başlığı var,takıyosun kısaltıyor.Ama diptende sinekkaydı yapmıyo,işte onu buldum evde onunla keseceğim bakalım genital bölgeyi.Koltukaltı içinde debitak yapıcam[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bu son zamanlardaki konular hayra alamet değil,hele hele birde bunları savunanlar var aman aman..[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İsateyen istediğini konuşsun.. Çok da rahatsız edici bi konu değil.. Yoksa öyle mi ?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 masor olucam yardım bap? vucudumda kıllar var siz nası kesiyorsunuz bende öyle kesicem,kıl kesmenin incelikleri ve kıl keserken nasıl zevk alabilirim? nedir allah aşkına bu konular 18 yaşından küçükler veya bayan kullanıcılar bu tip konuları görmek zorundamı? 1 sene önceki konulara bakın,bide 3 aydır açılmış olan konulara.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. [Bu mesaj Apache tarafından 19 Ağustos 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Yazın sıcaklarındandır.. Bişi olmaz aslında Güzin Abla topici açılmalı.. Harika olur böyle derdi tasası olanlar oraya yazmalı :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ucu ayarlanabilen makineler de kullanışlı. uygun bir kısalığa getiriyor. Sonra hiç batma falan da olmuyor[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bana batma oluyor bu topicten[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ben de içkili, sigaralı threadlerden rahatsız oluyorum, Tekel bölümü açalım ne dersiniz?? Bırakın yahu, ne var burada, adabımızla tartışıyoruz, tartışmayanlar da dışlanmış vaziyette :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: _Dalamar_, 14 Ağustos 2004 16:23 tarihinde demiş ki: Ramses Zeki Müren ablana sor o iyi cevap verir bu konuda :D Krynn Online Project Owner and Core Developer [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 14 Ağustos 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Yaw Zeki Müren'e olur olmadik yerde laf atma yetkisini nerenizde buluyorsunuz ? Zeki Müren Kim ? Sen kim..Bir sor bakalim söyl yasi 50 lerinde olan cevrendeki büyüklerine Zeki Müren Kimmiş? Ondan sonra silkelen ve kendine gel...Sirf laf etmek icin agzinizi acmadan once bir dusunun agzimdan biraz sonra cikip gidecek olan kelimeler ne anlama geliyor ? Bu kelimelerin sonuclari ne olur ? Ben bu sonuclara katlanablirmiyim diye ... Ayip ayip....[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bugun rüyamda gördüm bu topiği o_O, çok istedi canım uplamak, bi zamanların en bomba topiğiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Oha topiğe gel :D Benden önceymiş valla kaçırmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 lol cevhermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 tüy dökücüye onay veren arkadaslar için soyluyorum arkdaslar adı ustunde tuy dokucu kıl deil uygulamayın uretenler dahi kıl üzerinde uygulanmasını tasvip etmiyorlar benim gordugum ve bildigim etkileri assırı derece kabarma yanma ve ayriyetten cıkan kılın ve kılların terse dönmesi dikkat edelim..FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 hee biliyorum cunku kozmetik işi yapıyorum laf olsıun diye soylemedim dikkat edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Tüy ve kıl arasındaki fatkı da açıklasan süper olacak. Meslea insanın nerelerinde tüy nerelerinde kıl vardır?? :D Cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 mesela koltukaltında kıl,kıcında tüy vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 kıl siyah olanlar, tüy daha rengi bile belli olmayan, yakından bakmadan fark edılmeyen ufak canlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 tüy dökücü kremler jilet etkisi yapar ve daha çok çıkmasına neden olur benden söylemesi... Epilasyon kesin çözüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar