Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Temizliği

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

said:
Kalhiae, 17 Ağustos 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
said:
Manu, 17 Ağustos 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
en ii sen git bir kuafore deki hafendi benim kılarımı ne kadara alırsınız ama acımayaak de o zaman istedigini yapar artık abska ne yapar bılemem

Bi tokat aşk eylesin o da sana..

bacaklarımı gorunce tokat atamıyacak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 14 Ağustos 2004 14:20 tarihinde demiş ki:
tıraş makinesi veya tıraş bıçağı.
daha ötesine gerek var mi ki?
ben bunları kullanıyorum sadece

aynen=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

abi burda ne tartışılıo ayıp bişi mi yane sonuçta doal bişi alla alla çok mu kötü namussuz muyuz yane
abi adam merak etmiş sormuş terbiyesizlik flm da etmemiş adam genital bölge demiş yane dua et t.... flm dememiş alla alla
sen doktora da gitme abi o zmn[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın şu traş makinasının hani böyle bir başlığı var,takıyosun kısaltıyor.Ama diptende sinekkaydı yapmıyo,işte onu buldum evde onunla keseceğim bakalım genital bölgeyi.Koltukaltı içinde debitak yapıcam[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

masor olucam yardım bap? vucudumda kıllar var siz nası kesiyorsunuz bende öyle kesicem,kıl kesmenin incelikleri ve kıl keserken nasıl zevk alabilirim?
nedir allah aşkına bu konular 18 yaşından küçükler veya bayan kullanıcılar bu tip konuları görmek zorundamı? 1 sene önceki konulara bakın,bide 3 aydır açılmış olan konulara.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..

[Bu mesaj Apache tarafından 19 Ağustos 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 14 Ağustos 2004 16:23 tarihinde demiş ki:
Ramses Zeki Müren ablana sor o iyi cevap verir bu konuda :D

Krynn Online Project Owner and Core Developer

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 14 Ağustos 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Yaw Zeki Müren'e olur olmadik yerde laf atma yetkisini nerenizde buluyorsunuz ? Zeki Müren Kim ? Sen kim..Bir sor bakalim söyl yasi 50 lerinde olan cevrendeki büyüklerine Zeki Müren Kimmiş? Ondan sonra silkelen ve kendine gel...Sirf laf etmek icin agzinizi acmadan once bir dusunun agzimdan biraz sonra cikip gidecek olan kelimeler ne anlama geliyor ? Bu kelimelerin sonuclari ne olur ? Ben bu sonuclara katlanablirmiyim diye ...

Ayip ayip....[signature][hline][spo=sikayet] Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
tüy dökücüye onay veren arkadaslar için soyluyorum arkdaslar adı ustunde tuy dokucu kıl deil uygulamayın uretenler dahi kıl üzerinde uygulanmasını tasvip etmiyorlar benim gordugum ve bildigim etkileri assırı derece kabarma yanma ve ayriyetten cıkan kılın ve kılların terse dönmesi dikkat edelim..FTW
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...