Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Temizliği

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar,malum yaz ayları.Vücuttaki istenmeyen kılları falan almak gerekiyor.Gel gör ki koltukaltı,genital bölgedekileri alındığında böyle tahriş oluyor.GEnital bölgedekiler alındığında ise acayip bir kaşınıyor uzun bir süre(çıkana kadar tekrar).Bu tür etkileri ortadan kaldırmak için ne yapılınabilinir?(Lütfen konuyu çarpıtmıyalım)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

tıraş makinesi veya tıraş bıçağı.
daha ötesine gerek var mi ki?
ben bunları kullanıyorum sadece[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Ağustos 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kokten kesmek yerine kisaltma yontemini tercih et. gerekli ekipmani herhangi bir tras makinasiyla elde etmis olursun ama sadece bu ise kullanacagin icin ucuz ve dandik olanlari tercih etme . ne kadar hassas yuzey o kadar kalite celik esitligini goz onunde bulundur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

ozman benim sana tavsiyem makastır.. kimse bana inanmasada ben makasla 10 dakika uğraşarak jiletle yaptığın işin aynısının yapılanbildiğini iddia ediyorum ve eminim... bunu dene[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Sosyal ağlarda paylaş

ben kullanmadım hiç ama arkadaşım bahsetmişti veetten
2türü varmış galiba biri bçle bi köpük gibi sıkıomuşun nereye yapacaksın sonra traş bıçaı gibi ama jiletsiz(deişik bişi işte nebilim) bi aletle temizliosun
bide sıkıosmuşun 5-6dk sora duruluosmuşun geçiomuş fln fln..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...